Je désire comparer des devis en traitement de l'humidité ascentionnelle

 
* 1. Où désirez-vous un traitement d'humidité ascensionnelle?
 
 
* 2. Etes-vous propriétaire ou locataire du bâtiment à traiter contre l'humidité?
 
 
Information complémentaire
 
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!

 
 

Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 8/12/1992 relative à la protection de la vie privée, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification à vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte sur la vie privée.

Témoinages réels d'utilisateurs

Ils ont trouvé les meilleures offres via Bobex...

Exemples de demandes récentes

Pour tous ces projets nous avons aidé à trouver le bon prestataire...

2275 Anvers

Ik heb 3 bouwlagen worden nat bij regenweer (buitenmuur) maar verder ook schimmelvorming in slaapkamer. Het bevindt zich allemaal op de gelijkvloers.

2221 Anvers

Ik heb net de sleutel gekregen van mijn nieuwe woonst. De vorige eigenaar had reeds lichte problemen met opstijgend vocht waarvoor hij 1 muur heeft behandeld met injecties. Het vocht zou het gevolg geweest zijn van het te hoog leggen van inrit van de...

2275 Anvers

Bij de stripwerken tijdens ons renovatieproject zijn wij verschillende vochtplekken tegengekomen. Deze willen wij graag laten behandelen. Het gaat om een vrijstaand gebouw van de jaren 70. De problemen bevinden zich vooral aan de onderkant van de mur...

2260 Anvers

Ik wou parket laten leggen, maar dat gaat niet door het vocht in de muren. Ik wens zo snel mogelijk contact om dit probleem op te lossen. Het gaat om de binnenmuur tussen een slaapkamer en de living en tussen hal en garage.

2280 Anvers

Ik heb last van opstijgend vocht. Het gaat om natte schimmelplekken onderaan in de slaapkamer. Dit is allemaal op de gelijkvloers. Ik wil dit zo snel mogelijk oplossen.

2290 Anvers

vocht onderaan de muur, 50cm Iets verder zitten er leidingen in de muur. Gerenoveerde woning van 58. Wel volledige gerenoveerd. Ik sta open voor een afspraak ter plaatsen om deze vochtproblemen te bekijken maar gelieve mij na 17u te contacteren.

2280 Anvers

Dit is voor een bungalowwoning van 1994. Sinds enkele jaren hebben we in de muren last van opstijgend vocht. Dit is momenteel enkele jaren aanwezig.

2280 Anvers

Dit is voor een bungalowwoning van 1994. Sinds enkele jaren hebben we in de muren last van opstijgend vocht. Dit is momenteel enkele jaren aanwezig.