Welkom bij Hoogstraate Bouw

Over ons


Window Plaza uit Temse heeft al meer dan 30 jaar ervaring in ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten en is een dochteronderneming van Hoogstraate Bouw. Geen enkel bedrijf in België heeft zo’n uitgebreid assortiment aan producten op maat. Onze ramen en deuren zijn mogelijk in hout , aluminium en PVC. We proberen onze producten steeds af te stemmen op de wensen van de klant door deze voortdurend te verbeteren. Een optimale bescherming, elegantie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid staan bij Window Plaza centraal. We kiezen enkel voor de meest hoogwaardige materialen, wat de stabiliteit en duurzaamheid ten goede komt.

Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Window Plaza biedt een ruime keuze in PVC ramen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring. Onze ramen verkopen we aan fabrieksprijzen, en zijn van Belgische kwaliteit. De plaatsing doen we met uitermate zorg en kwaliteitsvol werk.

Basic isolerende PVC ramen

Deze ramen hebben een elegante en moderne look doordat deze mooi afgeronde profielen hebben. Daarnaast werken ze vrij isolerend, zowel akoestisch, maar voornamelijk thermisch. De basic isolerende PVC ramen zijn ook onderhoudsvriendelijk en zijn makkelijk te kuisen.

Door hun isolerend karakter, isoleren ze veel beter dan enkel glas en beter dan dubbel glas. Hiermee blijft de warmte of koelte binnen, en het geluid buiten. De PVC ramen isoleren beter dan aluminium of stalen ramen. Deze ramen zijn ook heel duurzaam en inbraakveilig.

U kunt deze verkrijgen in verschillende kleuren.

Hoog isolerende PVC ramen

Hoog isolerende ramen zijn vanzelfsprekend nog beter isolerend dan basic isolerende ramen. Deze hoog isolerende PVC ramen voldoen aan de huidige en toekomstige normen voor isolerende ramen.

Omdat deze enorm thermisch isolerend werken, zal u enorm wat besparen op uw energiefacturen. Vervolgens zijn deze heel onderhoudsvriendelijk. Deze ramen kan u verkrijgen met driedubbele beglazing, waarbij één glas een veiligheidsglas kan zijn.

U kan hoog isolerende PVC ramen in welke stijl u maar wenst verkrijgen zodat deze bij uw woning passen. Modern, strak, of liever landelijk, het is allemaal mogelijk.

Door hun sterker isolerend karakter lopen de prijzen voor deze ramen hoger dan basic isolerende ramen. Maar het is de investering waard, omdat u ook meer zal terug verdienen via uw lagere energiefacturen.

Super isolerende PVC ramen

Super isolerende PVC ramen overtreffen hoog isolerende ramen. Hiermee wint u nog meer terug op uw energiefacturen. Deze hebben superieure thermische en akoestische isolatie. Onderhoud is bij deze ramen amper nodig en daarom zijn deze heel gemakkelijk in omgang en gebruik.

Voor een optimaal isolerende werking dichten we deze ramen met EPDM-dichting langs de binnen- en buitenzijde. Deze dichting zit heel nauw op het hoogrendementsglas, zo zal u geen last hebben van kieren en spleetjes aan uw ramen.

PVC ramen met sierlijsten

Met sierlijsten kan u een klassieke toets aan uw ramen brengen. Sierlijsten kunne enorm van pas komen wanneer u in de buurt van een historisch monument woont, in een historische buurt of wanneer u zelf in een woning woont waarvan de gevel historisch is.

In deze gevallen kunnen architecten en monumentenzorg u opleggen om bijvoorbeeld bij een renovatie sierlijsten te plaatsen.

PVC schuiframen

Naast gewone ramen bieden we ook een brede waaier aan PVC schuiframen. Ook deze hebben een hoog isolerend karakter. Schuiframen bieden een hemel aan licht in uw woonst en vormen een portaal tussen binnen en buiten.

We raden u schuiframen aan met meervoudige borsteldichting. Deze geven een optimale wind- en luchtdichting.

PVC ramen afwerking

Om uw ramen af te werken, kan u bij ons terecht voor jaloeziën. Deze bieden een subtiele afscherming van het licht, zonder de kamer compleet te verduisteren.

Daarnaast vindt u ook ventilatieroosters in ons gamma.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Hoogstraate Bouw
Sint Niklaasstraat 114 
9140 Sint Gillis Waas, Belgium
BTW: BE0502365968
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.