Welkom bij Hendrickx & Co

Over ons


Ben je van plan om je interieur eens goed onder handen te laten nemen in de vorm van elektriciteitswerken, maar heb je geen flauw idee bij welke firma je hiervoor het best kan aankloppen? In dat geval hoef je niet langer verder te zoeken, want Hendrickx & Co stelt zich als specialist ter zake graag kandidaat om deze klus voor zijn rekening te nemen! Ons bedrijf bevindt zich in Zaventem en we zijn werkzaam in de volledige regio Vlaams-Brabant. We gingen in 2017 van start in de sector, waardoor we stelselmatig doorgroeien tot een van de toonaangevende spelers in het elektriciteitslandschap.

Bij Hendrickx & Co hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We stellen alles in het werk om een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons hele klantenbestand en we beogen een samenwerking op lange termijn met elk van hen. Om die ambities kracht bij te zetten, laten we niets aan het toeval over. We werven uitsluitend personeel aan dat de juiste scholing genoten heeft en zich kan beroepen op een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we te gepasten tijde een bijscholingscursus. Op die manier zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche en komen we zelden tot nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Heb je na het lezen van bovenstaande info het gevoel dat je de juiste keuze maakt door met ons in zee te gaan? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van gemotiveerde medewerkers zal zonder enige twijfel alles uit de kast halen om een oplossing op maat aan te brengen die tot in het kleinste detail voldoet aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Hendrickx & Co ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met elektriciteitswerken! Wat de uitvoering van onze klussen betreft kan je alvast op je beide oren slapen: we werken elke keer weer met de beste materialen die de markt te bieden heeft, houden een strak tempo aan en hanteren correcte prijstarieven.

De volgende diensten maken deel uit van ons takenpakket:

  • Plaatsing van nieuwe installaties
  • Vervanging van huidige installaties
  • Allerhande herstellingswerken

Geef ons een seintje voor welke specifieke klus je onze deskundige hulp wil aanwenden en wij zorgen er persoonlijk voor dat jouw project in een stroomversnelling komt!

Regio ' s van de activiteit




Adres
Hendrickx & Co
Kleine Daalstraat 37
1930 Zaventem, België
BTW: BE0681922470
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .