Welkom bij HAST Group

Over ons


Speel je al enige tijd met het idee om je huis aan een interieurrenovatie in de vorm van schilderwerken te onderwerpen, maar ben je er nog niet uit aan welk bedrijf je deze klus wenst toe te vertrouwen? Dan stellen wij van HAST Group ons graag kandidaat hiervoor, aangezien wij ons bezighouden met schilderwerken en alles wat erbij komt kijken. Onze onderneming is gevestigd in Antwerpen en we zijn werkzaam in de hele regio Antwerpen. We hebben ons bedrijf pas verleden jaar opgericht, maar we doen er alles aan om ons op te werken tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Een van de fundamentele pijlers waar HAST Group op berust is de tevredenheid van z’n klanten. We proberen steeds ervoor te zorgen dat onze klanten een tevreden gevoel overhouden aan onze diensten en hopen met hen een samenwerking op lange termijn aan te kunnen gaan. Om die doelen te bewerkstelligen, spreekt het voor zich dat we uitsluitend een beroep doen op personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en op de nodige ervaring kan terugvallen. Verder scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier weten we perfect waaraan we ons kunnen verwachten en zijn we bij machte om te anticiperen op eventuele onverwachte wendingen die zich voordoen.

Ben je na het lezen van bovenstaande info mee met ons verhaal, maar zit je evenwel nog met twijfels? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van experts kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan en een oplossing op maat aan te reiken die volledig afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij HAST Group spitsen we ons helemaal toe op schilderwerken. Wij maken er onze voornaamste prioriteit van om jouw interieur in een nieuw jasje te steken. Hiervoor maken we enkel gebruik van materialen van de beste kwaliteit, werken we aan een stevig tempo door en rekenen we eerlijke en marktconforme prijzen aan.

Breng ons ervan op de hoogte welke ruimtes je wil laten schilderen en wanneer de opdracht aangevangen dient te worden en wij kwijten ons met verve van onze taak!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
HAST Group
Boomsesteenweg 18 
B-2610 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0725683328
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.