Welkom bij Hama trans

Over ons


Wij zijn een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in slotenmakerij en schilderwerk en zijn gevestigd in Etterbeek, op 5 minuten van Brussel. Om tegemoet te komen aan uw behoeften aan werk, bewegen we ons in verschillende sectoren. We bestrijken het noorden van België rond Antwerpen en Brugge, maar ook de Oost- en West-Vlaamse regio's. We reizen ook verder naar het zuiden over de sectoren Luik en Namen naar de provincie Luxemburg. Wij kunnen elke dag van de week, van 09:00 tot 17:00 uur, bij u thuis ingrijpen.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Heeft u een professional in de bouw nodig? Ons bedrijf kan uw aanvragen voor noodreparaties en kleine klussen beantwoorden, evenals uw grotere renovatie- en nieuwbouwprojecten. Hiervoor bieden wij een reactieve en professionele service op het gebied van de installatie van afsluitingen, evenals bij de renovatie en verfraaiing van uw oppervlakken.

Slotenmakerij

Wilt u uw huis of bedrijfspand beveiligen en voorkomen dat er wordt ingebroken? Onze ervaren slotenmakers zijn er om u te helpen bij de installatie van uw sloten, de installatie en het oplossen van problemen met uw huidige deursloten, ramen en gepantserde deuren. Wij voeren de installatie van betrouwbare bepantserings- en sluitsystemen uit, die zich hebben bewezen in het beveiligen van openingen. Een belangrijk probleem? Onze pechhulpdiensten reageren op uw noodsituaties om uw sloten te repareren en u in staat te stellen in een minimum van tijd weer in uw huis te komen.

Schilderwerk

Wilt u uw interieur renoveren, een kamer opfrissen of een gevelrenovatie in uw huis uitvoeren? Wij voeren schilderwerk uit om u in staat te stellen uw muren en gevels te sublimeren of om de kamers van uw nieuwe woning een persoonlijk tintje te geven. Het schilderen bestaat niet alleen uit het aanbrengen van meerdere primerlagen, maar het is ook noodzakelijk om het juiste materiaal te kiezen, het oppervlak te behandelen, de gaten op te vullen en de afwerking uit te voeren. Onze schilders beheersen de verschillende schildertechnieken en respecteren de regels van de kunst, om u een nieuwe indruk te geven en een kwaliteitsvolle afwerking met respect voor uw deadlines.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Wij bieden u een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande service, uitgevoerd door professionals. Aarzel niet om ons te contacteren voor elk verzoek tot tussenkomst in België. We maken een gratis schatting voor elke aanvraag voor werk.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Hama trans
Rue Général Capiaumont 18 
B-1040 Etterbeek, Belgium
BTW: 0808306344
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.