GSM tarieven en abonnementen

Vind het voordeligste GSM-abonnement

Belt u wel aan het laagste tarief? Vergelijk hier GSM-operatoren en vind het voordeligste abonnement voor uw bedrijf.

GSM-tarief op maat
Heeft u veel belminuten nodig of gebruikt u vooral vaak uw mobiel internet? Vind een aangepast abonnement op uw behoeften.

Vergelijk en bespaar
Ontvang vrijblijvend offertes op maat en vergelijk om het voordeligste tarief te vinden.

Vlot overstappen
Veranderen van GSM-provider verloopt doorgaans vlot en gemakkelijk.

Offerteaanvraag voor gsm tarieven

Bent u op zoek naar het beste tarief voor mobiele telefonie? Is uw abonnement niet aangepast aan uw reëel telefoon- of internetgebruik? Wij helpen u op snel offertes te ontvangen van verschillende aanbieders van mobiele telefonie.

Geef ons mee wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste operatoren in mobiele telefonie u een voorstel op maat doen. U vergelijkt rustig de voorstellen en beslist met wie u eventueel verder wilt gaan. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis.

Uit onderzoek blijkt dat zo'n miljoen slapende klanten te veel betalen voor hun abonnement, omdat hun verbruik niet aangepast is aan het reëel telefoon- en internetgebruik. Toch zijn bijna een half miljoen Belgen in 2012 van gsm-operator veranderd.

Op 1 oktober 2012 ging de nieuwe telecomwet van kracht. Hierdoor is overschakelen naar een nieuwe telecomoperator veel gemakkelijker. Deze wet voorziet een aantal belangrijke wijzigingen voor de consument, vooral wat de opzegging van het contract betreft. Wist u dat u met het juiste abonnement tussen 10 en 40% kunt besparen?

 GSM tarieven en abonnementen nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Lexicon voor gsm tarieven

Een greep uit de aangesloten bedrijven