Welkom bij Green S.A

Over ons


Rijd je tegenwoordig rond met een elektrische auto en wil je daarom een laadpaal laten installeren bij je thuis of op de werkvloer? Of wil je eerder op optimale wijze gebruik maken van zonne-energie door middel van een thuisbatterij of zonnepanelen? In beide gevallen ben je bij Green S.A. alvast aan het juiste adres, aangezien wij gespecialiseerd zijn in deze zaken! Onze firma bevindt zich in Waver en we zijn werkzaam in de regio’s Brussel, Namen en Waals-Brabant. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak opgedaan en zijn we uitgegroeid tot een bepalende speler in de sector.

Bij Green S.A. maken we er een prioriteit van dat onze klanten zo tevreden mogelijk kunnen terugblikken op onze afgeleverde diensten. We proberen steeds een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en vinden het wenselijk om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Omwille van die redenen gaan we niet over een nacht ijs en werven we uitsluitend personeel aan dat de juiste opleiding gevolgd heeft en zich eveneens kan beroepen op de nodige ervaring. Daarnaast scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier zijn we te allen tijde op de hoogte van de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche en kunnen we zodoende onze diensten nog meer op punt stellen.

Ben je na het lezen van bovenstaande info grotendeels mee in ons verhaal, maar wens je nog extra inlichtingen in te winnen? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze enthousiaste werknemers staan met de glimlach voor je klaar en zullen er werkelijk alles aan doen om jouw persoonlijke belangen zo goed mogelijk te behartigen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Green S.A. kan je voor de volgende activiteiten terecht: laadpalen, thuisbatterijen en zonnepanelen. Kortom: we zijn de ideale partner om mee in zee te gaan als je het roer om wil gooien en een meer duurzame weg wenst op te gaan.

Het spreekt uiteraard voor zich dat we voor al onze opdrachten gebruik maken van de beste materialen die de markt te bieden heeft, een strak tempo aanhouden en schappelijke prijzen aanrekenen. Professionaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid zijn de 3 pijlers waarop we naar goede gewoonte berusten.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Carole  L .

04/03/2021     Morialme


Project : Panneaux photovoltaïques pour propriété privé à Morialme 5621
Beoordeling : Adkfifjffl
Vertaling bekijken
Adres
Green S.A
25, avenue Lavoisier 
B-1300 Wavre, Belgium
BTW: 0466.867.928
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.