Welkom bij Goemans Wout

Over ons


Goemans Wout of EWG Security is gespecialiseerd in in algemene elektriciteit, camerabewaking, alarmsystemen, domotica in nieuwbouw en renovatie, en meer! Onze specialiteit en passie is veiligheid en comfort. We verzekeren de veiligheid van uw elektriciteitsnet alsook uw veiligheid met onze producten en expertise.

EWG Security is bovenal een energiek en dynamisch bedrijf. Met onze jonge en gemotiveerde medewerkers boordevol expertise gaan wij volop voor kwaliteit. U staat als klant centraal en al ons advies is op maat van uw behoeften en budget.

Wil u samenwerken met een proactief bedrijf dat dicht bij u als klant staat en net dat tikkeltje meer doet? Twijfel dan niet en kies voor EWG Security. Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Algemene elektriciteitswerken uitvoeren en camerabewaking, alarmsystemen en domotica plaatsen: bij EWG Security kan het allemaal op maat van uw behoeften en budget.

Algemene elektriciteit

Wij bieden verschillende elektriciteitswerken aan voor particulieren en bedrijven, of het nu om een renovatie of nieuwbouw gaat. Wij zorgen ervoor dat u de juiste lichtwerken laat uitvoeren dankzij onze lichtstudie. Op basis van onze studie maken wij een volledig gratis en vrijblijvende offerte op!

Wilt u uw energiefactuur doen dalen door te investeren in zonnepanelen? Zonnepanelen hebben een hoog rendement en bij ons krijgt u een garantie op zowel de zonnepanelen als de omvormer.

Alarm, beveiliging en track & trace

Veiligheid is één van onze passies. Een goed alarmsysteem werkt op maat van uw woning, zodat uw bezittingen ten allen tijde volledig veilig zijn. Wij zijn een erkende installateur van beveiligingssystemen. Met onze gecertificeerde alarmsystemen bent u ook van kwaliteit verzekerd!

Wil u een veilige woning die makkelijk te beheren is? Met het juiste toegangscontrolesysteem kunnen u en uw gezin niet alleen op een gebruiksvriendelijke manier binnen, maar controleert u ook makkelijk wie wanneer en waar binnenkomt.

Moet de poetshulp op één specifiek tijdstip binnen kunnen? U kan gasten van een toegangscode geven en vervolgens perfect nagaan wie wanneer is binnengekomen.

We hebben ook andere interessante systemen, zoals bijvoorbeeld voor uw wagen. Zo weet u steeds waar uw wagen staat maar kan u ook de tijdstippen en snelheid van elke autorit nagaan.

Camerasystemen

Camerasystemen bestaan er in alle maten en vormen. Wat u wilt filmen, waar u dat wilt doen en hoe ver de camera moet reiken zijn allemaal aspecten die van belang zijn bij het kiezen van het ideale camerasysteem. Twijfel niet want ons advies is gratis en vrijblijvend!

Bovendien hebben wij ook zelfbouwpakketten. Zo bespaart u tot wel 50 procent van de kosten!

Nood aan een kwaliteitsvol videosysteem? Geen probleem! Dankzij onze systemen ziet u ten allen tijde wie voor uw deur staat, via een conventioneel scherm of via een smartphone of tablet. U kan meteen een gesprek aanknopen en toegang verlenen indien gewenst. Aan u de keuze!

Domotica en verlichting

Uw huis automatiseren heeft zeer veel voordelen. Het zorgt voor comfort vanaf het moment dat u uw woning binnentreedt en het biedt mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken.

Wat kan u zoal bedienen met onze domotica verlichting? In het kort: alles is mogelijk. Van verlichting en stopcontacten tot poorten en rolluiken. Ook airco, zonnescreens, kranen, enzovoort… het is allemaal mogelijk!

Wij hebben enorm veel vertrouwen in onze systemen van een aantal betrouwbare merken met een ruim assortiment. U vindt bij ons altijd de perfecte oplossing voor uw behoeften en budget.

Om ons vertrouwen kracht bij te zetten, bieden wij zelfs 5 jaar garantie op onze producten.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Yolande  V .

17/01/2020    Zingem


Project : Alarmsysteem voor een pand in Zingem
Beoordeling : Zeer enthousiaste verkoper
Adres
Goemans Wout
Wallenweg 90 
B-9600 Ronse, Belgium
BTW: BE0671596821
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.