Welkom bij GLASCENTRA-BAVIKHOVE

Over ons


GLASCENTRA-BAVIKHOVE is een bedrijf gespecialiseerd in hoogrendementsglas, glasrenovaties en herstellingen, glazen deuren, spiegels, balustraden, glazen wanden en Lacobel, glasbewerkingen, Reglit en tenslotte ook nog veiligheidsglas. Ons bedrijf doet design en functionaliteit samenkomen, met het oog op isolatie en veiligheid. Dankzij ons aanbod van multifunctionele glastypes, vinden wij een oplossing voor iedere situatie!

Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren, met een team van een 20-tal gemotiveerde en vakkundige medewerkers. GLASCENTRA-BAVIKHOVE pakt onder anderen uit met een perfecte coördinatie, hoogstaande kwalitatieve producten, vakkundige plaatsingstechnieken, een nauwkeurige afwerking en tenslotte ook nog een snelle en persoonlijke service! Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring, zijn wij de ideale partner voor uw project.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Hun specialiteiten bestaan onder anderen uit het volgende:

 • Hoogrendementsglas: hun hoogrendementsglas is van de hoogste kwaliteit. Het aanbod bestaat uit triple beglazing, maar ook standaard, isolerende beglazing. De triple beglazing is voorzien van een superisolerende coating en thermisch gas, waardoor het warmteverlies maar zeer beperkt blijft. U kan er altijd voor kiezen om voor één van de glasbladen een ander glas type te kiezen. Het voordeel is dan dat u er verschillende functies aan kan toevoegen, waaronder warmte-isolatie, veiligheid, decoratie, geluidsisolatie, zonwering en nog veel meer. Wenst u echter ingebouwde jaloezieën, ingebouwde kruisroeden of beglazing die geluidswerend is? Het is allemaal mogelijk!
 • Glasrenovaties en herstellingen: wilt u overgaan van enkel glas naar dubbel glas en op deze manier veel euro’s aan energie sparen? Of is er iets gebroken en wilt u dat herstellen of vervangen? Ook dat is allemaal mogelijk bij GLASCENTRA-BAVIKHOVE.
 • Glastoepassingen: de glastoepassingen bestaan uit glazen deuren, spiegels, balustraden, glazen wanden en Lacobel, glasbewerkingen, en Reglit. Wat is Reglit glas nu eigenlijk? Indien u lichte, transparante gevels wilt creëren, is dit dé ideale oplossing. Het zorgt ook voor een ideale bescherming tegen de warmte van de zon, weer en wind. Lacobel daarentegen, wordt toegepast op spatwanden van douches en keukens. Meestal hebben spatwanden van Lacobel een kenmerkende, gekleurde zijde glas. U heeft bovendien de keuze tussen een uitgebreide waaier van kleuren, waardoor u ongetwijfeld een kleur vindt die perfect in de omgeving past. Zoals u zelf wel al merkt, is er voor ieder wat wils!
 • Machinepark: voor het bedrijf is de gezondheid van de medewerkers van uiterst belang. Een snelle en efficiënte glasplaatsing is bovendien ook een vereiste. Het is ook daarom dat zij door de jaren heen goed geïnvesteerd hebben in een heus machinepark. Dit park bestaat uit ingenieuze robots die het team altijd en overal versterken. 

GLASCENTRA-BAVIKHOVE is een bedrijf dat weet van aanpakken. Van begin tot einde zorgen zij voor een excellente service en ook het eindresultaat zal u niet teleurstellen! Heeft u vragen, twijfels of wenst u advies? Zij staan u bij met alles! Wacht daarom niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan. 

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
GLASCENTRA-BAVIKHOVE
Haringstraat 18 
B-8531 Bavikhove, Belgium
BTW: BE0423154580
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.