Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Ik zoek een specialist in gevelwerken

 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Gevelwerken

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
GevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in AsseWij wensen een klein stukje gevel, waar vroeger een raam en een deur was en nu dichtgemetseld is, te laten afwerken met cementbezetting. de werken dienen snel uitgevoerd te worden daar onze woning te koop staat. voorkeur voor cementbepleistering.
GevelwerkenGevelwerken te EdegemIk wil mijn gevels bekleden met crepi. Het gaat om 32 m².
GevelwerkenGevelwerken te Oud-HeverleeDe woning bestaat uit 4 enkelvoudige muren, er zouden geen spouwmuren aanwezig zijn. Bedoeling is om isolatie te plaatsen langs te buitenkant van het huis. Verschillende mogelijkheden zijn te overwegen. Als afwerking zouden we graag sidings laten plaatsen of een nieuwe bakstenen muur laten metsen.
GevelrenovatieGevelrenovatie met spuitkurk te OpwijkIk heb een woning uit de jaren 70 en wil de gevel renoveren met spuitkurk. Wat zijn de mogelijkheden en hoeveel kost dit?
GevelwerkenGevelreiniging voor een woning in TurnhoutOude rijwoning waarvan de voorgevel zou moeten aangepakt worden. De steen opkuisen en opnieuw voegen. Opbellen vanaf 17/10 .
Gevelwerkengevelwerken te MechelenEigenaars, gevels bestaan uit bakstene, graag bezetten (crepi/pleister/spuitkutk).
GevelwerkenGevelwerken voor een woning in DammeIk heb een hoeve gekocht en ben aan het renoveren... er staat nu eens spouwmuur maar de stenen zijn afgrijselijk... zou deze willen verwijderen en crepi met isolatie aan hangen... indien mogelijk de onderste 50 cm met blauwsteen om spatten tegen te gaan.... Gebouw van meer dan 100 jaar oud. Spouwmuur is wel later bijgezet mer daarachter gewone wit geschilderde gevel.
GevelwerkenZijgevel isoleren | ZemstDe zijgevel van onze driegevelwoning dient geïsoleerd te worden, opp. 40 m². Ons huis is van 1936.
GevelwerkenGevel goedkoop laten bezettenTegen ons rijhuis stond een brandweerkazerne die nu is afgebroken. Wij willen die muur nu laten bezetten en eventueel isoleren. We zoeken wel de goedkoopste oplossing aangezien de kans bestaat dat er ooit terug tegen gebouwd wordt.
GevelwerkenGevelisolatie + gevelstrips plaatsenWoning uit 1963, waarbij de gevelsteen moet worden weggehaald om isolatieplaten (12 à 14 cm) te laten plaatsen. Daarna afwerken met gevelstrips. Het gaat om ongeveer 95 m² gaan. Het is een halfopen woning.
GevelwerkenCrepi op gevels plaatsen, bel-etage woning te EdegemWe wonen in een rijhuis, een bel-etage woning. We zoeken een offerte voor het bepleisteren van vrije gevelsteen. Onze spouwmuren zijn reeds geïsoleerd.
GevelwerkenGevelwerken: crepi of kurk | ZwijndrechtWe willen het plaatsen van crepi, kurk of andere mogelijkheden vergelijken. Dit is voor een halfopen bebouwing, uitgevoerd in normale gevelsteen met enkele stukken natuursteen. Hier is een spouwmuur die, voor zover ik weet, niet geïsoleerd is. Liefst afspraak in het weekend of na de kantooruren.
GevelwerkenGevel bekleden in KaprijkeVoor ons huis (in 1980 gebouwd) zouden wij eens opties willen om de gevel te bekleden. Het is een halfopen huis, opp. 80 m².
GevelwerkenTwee gevels isoleren | GentbruggeAchtergevel hoofdgebouw & zijgevel aanbouw isoleren. De gevels zijn wel geschilderd. De woning werd gebouwd in 1945. Liefst bellen na 18u.
GevelwerkenGevel isoleren en afwerken met spuitkurk of crepiWij wonen in Zelzate en zoeken een vakman om onze achterbouw met isolatieplaten (6 cm dik) te voorzien en af te werken met spuitkurk of crepi. Het is een soort tuinhuis/garage zonder isolatie. Ik schat de totale oppervlakte tussen de 50 à 100m².
GevelwerkenBakstenen gevel isoleren en bezetten We zouden de zijgevel van onze woning willen laten isoleren/bezetten. Het betreft de noordkant van onze hoekwoning (straatkant). Nu hebben we een rode baksteen met grijze voegen. De rest van de woning zal in deze steen blijven dus graag iets wat hierbij past, duurzaam is en vooral niet te duur. De woning is origineel van 1954. We hebben de woning gekocht in augustus. Het dak hangt wel 10 cm over. Door slijtage is de betonboord beneden afgevallen.
GevelwerkenGevelbekleding te BoutersemIk zou aan de achtergevel op het gelijkvloers (bijgebouw) houten gevelbekleding willen laten plaatsen en op de eerste verdieping (en misschien zijgevel ook) crepi.
GevelwerkenGevel bekleden met crepi in HerzeleIk wil crepi laten zetten voor een gevel uit de jaren 50. Het gaat in totaal om 100 m².
GevelwerkenGevelwerken voor een woning in Aarschot1 muur van een alleenstaande woning (de inkom kant, tevens de slagkant bij regen), geen spouw aanwezig dus buitenmuurisolatie aangewezen. De muur is 16m lang en tussen 3 en 4 meter hoog, met slechts 1 deur en 2 hele kleine venstertjes. Dakgoot van schuin dak ligt op muur, dus dak zal moeten verlengd worden, liefst tot een overhangend dak met hangende dakgoot. Graag aannemer voor totaal project muurisolatie + aanpassingen dak. Huis is momenteel crepi, maar twijfel nog om voor nieuwe crepi muur te gaan of strakke moderne industriële look met sidings. Woning van meer dan 100 jaar oud. Wel reeds verschillende werken in gebeurd.
GevelwerkenGevel isoleren en vochtvrij maken van een rijhuis in AntwerpenUit te voeren werken: De voorgevel van een rijhuis isoleren en 2 verdiepingen afwerken met crepi. Dakverdieping en dakgoot in trespa. Gevel werd tientallen jaren geleden door een vorige eigenaar bezet met steenstrips. Bouwlijn=rooilijn. Er is ook een zichtbaar vochtprobleem aan de linkerhoek van de woning.

Meer voorbeelden