Gevelwerken

Ik zoek een specialist in gevelwerken

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Gevelwerken

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
GevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in AntwerpenIk heb vorig jaar een huis gekocht. Ik zoek nu een offerte voor het isoleren en plaatsen crepi van een woning. Het gaat om een bungalowwoning (vrijstaand gebouw).
GevelreinigingGevelreiniging voor een woning in ZichemDoor water insijpeling is onze achtergevel volledig uitgeslagen en moet deze gereinigd worden. Omdat het hier gaat om een heel bleke gevelsteen van Vandersanden is chemisch reinigen niet mogelijk. Er wordt ons gezegd dat de gevel gegomd moet worden. Behoudens de achtergevel willen wij de volledige woning laten reinigen en tevens laten nabehandelen om deze ook meteen waterafstotend te maken De woning is van 2009 met originele gevelsteen.
GevelwerkenGevelwerken te Schelle: crepi aanbrengen op voorgevelWij willen onze voorgevel renoveren. We zouden ze graag laten bekleden met crepi. Kan ik via deze weg enkele offertes ontvangen? Alvast bedankt!
GevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in DestelbergenWe wensen onze gevel te laten reinigen en behandelen tegen de regen. Dit is voor de regenkanten en de schouwen. De gevels zijn in vrije gevelsteen.
GevelwerkenGevel herstellen of crepi herdoen te Oud-TurnhoutIk zoek een aannemer om de gevel teherstellen of de crepi opnieuw te laten doen.
De achterbouw was vroeger een schuur en is omgebouwd naar een woonunit. De achterbouw heeft nog steeds zijn oude gevelsteen die hier en daar scheurtjes begint te vertonen. Het zal ongeveer om 50 tot 100 m² gaan.
GevelwerkenCrepi en isolatie voor een herenhuis in GentWij zouden de achtergevel van ons pand graag isoleren en met crepi bekleden. Het gaat om een herenhuis van 100 jaar oud.
GevelwerkenBekleding voorgevel in KontichIk wil mijn gevel laten isoleren en bekleden. Het gaat om de voorgevel van de woning (vrije gevelsteen) die ik graag zou willen laten bekleden met steenstrips.
GevelwerkenGevelwerken - MachelenOnze woning bestaat uit bakstenen gevels. We zouden graag 3 gevels laten isoleren en met crepi bekleden.
GevelwerkenGevel renoveren regio MechelenWij willen de gevels van onze woning herstellen en renoveren. Het gaat om een huis met 3 gevels. Graag enkele offertes voor het bepleisteren van de gevels.
GevelreinigingGevelreiniging voor een appartementsgebouw in EkerenIk ben syndicus van een appartementsgebouw van 6 appartementen breed en 6 hoog en zou de gevel willen laten reinigen. Er zou iemand ter plaatse moeten komen om de werken in te schatten.
GevelwerkenGevel bekleden met hout in WingeneWe zouden graag de top van onze gevel laten bekleden in hout, liefst hardhout. Het is een landelijke woning, dus graag rustiek en horizontaal. Het gaat om een oppervlakte tussen 50 en 100 m².
GevelreinigingGevelreiniging voor huurwoning | DiestBreedte van de gevel is 6m, hoogte ook 6m. Er is een stelling nodig. Het lijken bakstenen, maar ik vermoed dat het cement is. Rijwoning van begin 1800 die we gaan renoveren met oog op verhuur. Woning is al volledig gestript.
GevelwerkenCrepi plaatsen voor een woning in TemseWe zouden graag onze achtergevel laten bepleisteren met crepi. De gevelsteen laat water door en we zouden daar graag iets aan laten doen. Gebouw van begin jaren '60.
Gevelwerkengevelwerken te Gent | Gevelisolatie & gevelbekledingGoeiemiddag,bij deze zou ik mijn voorgevel willen laten isoleren en bekleden (crepi of spuitkurk). Bijkomstig dient ook mijn dakgoot hersteld te worden. De woning werd gebouwd in 1950. Dit gaat om een kleine woning in Gent. Bedankt voor de interesse!
GevelreinigingGevelreiniging voor een pand in GentHet betreft de zij- en achtergevel van een rijwoning in Gent die boven een bestaande koppelwoning uitsteken, dus er zijn stellingen nodig over de woning. De ondergrond is een steense baksteenmuur die water doorlaat. Ik verhuur dit pand.
GevelwerkenVrijstaande woning bekleden met crepi of spuitkurk (Merelbeke)Onze gevels moeten bekleed worden. Het gaat om 4 bakstenen gevels (van elk ongeveer 30 m²). We denken aan spuitkurk of crepi, afhankelijk van de offertes die we ontvangen.
GevelrenovatieAfwerking gevel - werfaanvraagBetreft niet afgewerkte buitenmuur die wel reeds geïsoleerd is (Gelijmd). Breedte van 5m, hoogte 3m (geschat). Deze zou verder moeten afgewerkt worden zodat isolatie niet langer blootgesteld wordt. Daarna moet er een afwerking op komen, ik dacht aan crépi, spuitkurk, pleister, schelpjes, ... Graag advies voor een budgetvriendlijke oplossing. U kan met het best berieken in de week na 17u daar ik niet steeds mijn gsm bij me heb op het werk, of in het weekend.
GevelreinigingGevel reinigen van een woning in BeiegemGraag een prijsofferte voor het gedeeltelijk reinigen (mosvorming) en waterdicht maken van een bakstenen gevel tegen inslagregen. Het betreft de zijgevel. De woning is van 2009. De gevel is in vrije gevelsteen.
GevelwerkenAchtergevel isoleren + bekleden van een rijwoningIk wens de achtergevel te isoleren en bekleden. Liefst willen we de gevel zo natuurlijk mogelijk houden. Momenteel zit er ook wat slijtage op de gevel.
GevelreinigingGraffiti op de gevel van een school verwijderen (Heusden-Zolder)Er is graffiti aangebracht op verschillende plaatsen rond de school (oude deur, betonnen muur, gemetste muur). Het zijn allemaal kleine oppervlakten die bewerkt zijn met de graffiti. We zoeken dus iemand om de graffiti te verwijderen. Alle gevels zijn goed bereikbaar en er zijn foto's beschikbaar.

Meer voorbeelden