Gevelwerken

Ik zoek een specialist in gevelwerken

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Gevelwerken

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
GevelreinigingGevelreiniging voor een pand in NinoveIk had graag een offerte ontvangen voor het reinigen en impregneren van de linkergevel en voorgevel van mijn woning, alsook van de twee schoorstenen.
De voorkant is ongeveer 12 m breed en de linkerkant ongeveer 7 m.
Het huis is van 1985.
GevelwerkenGevelwerken in TienenMijn gevel bedraagt 81.51 m² volgens een opmeting uit een reeds ontvangen offerte, maar er zijn ook ramen en een garagepoort bij wat maakt dat volgens deze offerte het wapeningsnet en de crepi of cementbepleistering 73,71m² omvat. Kan u mij aub uw prijs bezorgen om deze oppervlakte met crepi of cement te bepleisteren? Ik ben op zoek naar iemand die de werken zo snel mogelijk kan uitvoeren, dit mag op korte termijn worden ingepland.
GevelreinigingGevel reinigen en spuitkurk plaatsen | ScherpenheuvelIn het kader van kleinere renovatiewerken en spouwmuurisolatie onderzoek ik de mogelijkheid om van mijn beschilderde gevels de verf te verwijderen en daarna te behandelen met spuitkurk. Het gaat om een vrijstaand huis van 1970.
GevelreinigingGevel renoveren oude boerderij | ZwalmWij wonen in een oude boerderij en willen graag de gevel renoveren. Momenteel is de baksteen 2 keer beschilderd (dus 4 lagen verf). Hier en daar laat de verf los door zout uit voegen of bakstenen. De voegen zijn broos, gevoegd met zavel. Van de 165 m² gevel moet er ook 54 m² geïsoleerd worden. Ons huis is in een L-vorm en is op de hoogste plaatsen ongeveer 9 m hoog. We zoeken naar een oplossing die voordelig is en duurzaam.
GevelwerkenGevel renoveren van een woning in WestkerkeBekleden van de gevel. Dit is van een halfopen woning. Werken op de voorgevel en de zijgevel. Gevels zijn geschilderd.
GevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in MerelbekeKaleien van de woning of bekleden van de crepi. Gebouw van de jaren 90. Vrije gevelsteen maar er is wel reeds spouwmuur isolatie gedaan. Bellen vanaf 17u.
GevelreinigingGevelreiniging voor een pand in MinderhoutOmschrijving opdracht:
De gevel op de westkant heeft geleden (33 jaar) en dient gereinigd te worden en behandeld tegen het vocht. Hier en daar dienen de voegen ook terug opgevuld te worden. Graag dus offerte voor gevelreiniging en opvoegen.
GevelwerkenGevelrenovatie met crepi en isolatie te HaachtOffertevergelijk voor crepi met isolatie rondom het huis om vocht buiten te houden en te isoleren. Huis is van 1967, dus geen buitenmuur isolatie aanwezig.
GevelwerkenGevel renoveren voor een woning in LeopoldsburgIk zoek iemand om de buitengevel te isoleren en te bekleden van mijn woning. Dit is een halfopen bebouwing. Momenteel is de gevel bedekt met een plaaster of crepi maar ik heb geen idee wat precies.
GevelreinigingGevelreiniging voor een huis in LeuvenGraag hadden we een offerte ontvangen voor het reinigen van onze voorgevel. De hoogte is 6 meter en de breedte is 5 meter. Graag zo snel mogelijk want de ramen zijn besteld.
GevelwerkenGevel bekleden met crepi (Schaarbeek)We willen de achtergevel en een deel van de zijgevel van onze woning graag isoleren en afwerken met crepi.
GevelreinigingDak en 4 gevels reinigen | LanakenBetreft een huis met 4 gevels. Er zullen stellingen of hoogtewerker nodig zijn.
Na het stoomreinigen graag beschermlaag aanbrengen.
Ook dak ontmossen en aanbrengen beschermlaag. De oppervlakte van het dak bedraagt 110 m².
GevelwerkenGevelrenovatie voor een scoutslokaal in Sint-Katelijne-WaverWe zouden herstellingswerken willen laten uitvoeren aan de crepilaag van onze scoutslokalen. Vooral tegen de slagregen kant.
GevelwerkenSpuitkurk voor een rijwoning in WilrijkIk wil spuitkurk laten aanbrengen op 2 gevels. Dit is voor een rijwoning, gebouwd in 1972. De gevels zijn in vrije gevelsteen.
GevelreinigingGevel opknappen voor een woning in KalmthoutOnze gevel beslaat 2 verdiepingen en is gesitueerd in een rustige straat, goed bereikbaar.
Hierbij had ik graag volgende werken: zandstralen, uitslijpen voegen, opvoegen, behandelen en afval terug meenemen. Wanneer de werken plaatsvinden maakt niet veel uit.
GevelwerkenGevelrenovatie voor een woning in AntwerpenIk heb vorig jaar een huis gekocht. Ik zoek nu een offerte voor het isoleren en plaatsen crepi van een woning. Het gaat om een bungalowwoning (vrijstaand gebouw).
GevelreinigingGevelreiniging voor een woning in ZichemDoor water insijpeling is onze achtergevel volledig uitgeslagen en moet deze gereinigd worden. Omdat het hier gaat om een heel bleke gevelsteen van Vandersanden is chemisch reinigen niet mogelijk. Er wordt ons gezegd dat de gevel gegomd moet worden. Behoudens de achtergevel willen wij de volledige woning laten reinigen en tevens laten nabehandelen om deze ook meteen waterafstotend te maken De woning is van 2009 met originele gevelsteen.
GevelwerkenGevelwerken te Schelle: crepi aanbrengen op voorgevelWij willen onze voorgevel renoveren. We zouden ze graag laten bekleden met crepi. Kan ik via deze weg enkele offertes ontvangen? Alvast bedankt!
GevelwerkenGevel herstellen of crepi herdoen te Oud-TurnhoutIk zoek een aannemer om de gevel teherstellen of de crepi opnieuw te laten doen.
De achterbouw was vroeger een schuur en is omgebouwd naar een woonunit. De achterbouw heeft nog steeds zijn oude gevelsteen die hier en daar scheurtjes begint te vertonen. Het zal ongeveer om 50 tot 100 m² gaan.
GevelwerkenBekleding voorgevel in KontichIk wil mijn gevel laten isoleren en bekleden. Het gaat om de voorgevel van de woning (vrije gevelsteen) die ik graag zou willen laten bekleden met steenstrips.

Meer voorbeelden