Gevelwerken, gevelrenovatie 
Vlaanderen

Vind de beste leverancier voor gevelwerken, gevelrenovatie uit Vlaanderen

Wij brengen u graag in contact met gevelwerken, gevelrenovatie leveranciers uit de regio Vlaanderen. Vul het formulier in en beschrijf uw wensen zo nauwkeurig mogelijk. Op basis van uw antwoorden zoeken wij de beste gevelwerken, gevelrenovatie leveranciers uit uw buurt. U ontvangt tot 5 gratis offertes!

Banner Gevelwerken, gevelrenovatie
VLAANDEREN

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Specialisten in Gevelwerken, gevelrenovatie actief in Vlaanderen

Beoordelingen & profielen


Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Gevel bekleden in Oostkamp
Beschrijving :
We willen graag onze gevel opnieuw laten bekleden met pvc. Het gaat om ongeveer 38m². Graag ook met isolatie.
West-Vlaanderen
12/04/2021
Gevelrenovatie in Heverlee
Beschrijving :
Er is een antraciet trespa-plaat van onze gevel losgekomen en kapot gevallen en er moet dringend een nieuwe plaat in de plaats komen
Vlaams Brabant
06/04/2021
Gevelbekleding voor een rijwoning | Niel
Beschrijving :
Dit is voor de achtergevel en de uitbouw op het gelijkvloers. Zowel isolatie als bekleding. Qua bekleding staat alles nog open. Deze uitbouw is 15 jaar oud.
Antwerpen
08/03/2021
Gevelwerken voor een pand in Kampenhout
Beschrijving :
Onze zijgevel is in zeer slechte staat en dient ook nog volledig afgewerkt te worden na onze verbouwingen. Deze gevel heeft het meeste prioriteit en zouden wij liefst in zijn originele staat herstellen. De achtergevel daarentegen willen we isoleren en met crepi laten bekleden. We wensen graag een eerlijke oplossing die rekening houdt met de kwetsbaarheid van onze gevel.
Vlaams Brabant
08/03/2021
Steenstrips vernieuwen | Hasselt
Beschrijving :
We hebben een tiental jaren geleden steenstrips laten plaatsen die nu overal afvallen. We willen dit opnieuw laten doen met steenstrips of eventueel hout. In totaal schat ik dat het om ongeveer 70m² gaat.
Limburg
22/02/2021
Steenstrips voor een woning in Sint-Kruis-Winkel
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van steenstrips op twee gevels, namelijk de voor- en zijgevel. Momenteel is er cementering op de gevel.
Oost-Vlaanderen
18/01/2021
Gevelwerken appartementsgebouw (Merksem)
Beschrijving :
Ik zoek een specialist voor het isoleren en bekleden van de gevel van een appartementsgebouw. Dit gebouw heeft een gelijkvloers, een eerste en een tweede verdieping en heeft uit 3 gevels. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 223m². Ik ben de eigenaar van het gelijkvloers.
Antwerpen
18/01/2021
Spuitkurk plaatsen in Diksmuide
Beschrijving :
We zouden graag de voorgevel van onze woning laten bekleden met spuitkurk.
West-Vlaanderen
06/01/2021
Gevelrenovatie voor een woning in Hamme
Beschrijving :
Het gaat om een buitenmuur op een overdekte koer. Deze is in tamelijk slechte staat; er zijn stukken waar balken ingezeten hebben, + 1 oude scheidingsbureau. De muur bestaat uit vrije gevelsteen en een deel is geverfd. Graag bekleden en bezetten, liefst in crepi.
Oost-Vlaanderen
04/01/2021
Gevelrenovatie voor de tweede verdieping | Antwerpen
Beschrijving :
Graag laten we de gevels van de tweede verdieping (die bovenuit de huizenrij komen) en de buitenmuur van de badkamer op de eerste verdieping isoleren. Dit is voor onze rijwoning die gebouwd werd in 1935. De gevels zijn in vrije gevelsteen. Na de isolatie laten we ze graag bekleden maar alle opties staan hiervoor nog open.
Antwerpen
02/12/2020
Crepi voor een rijhuis - Aalst
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor crepiwerken voor een rijwoning. De crepi moet geplaatst worden over de hele achterbouw. Dit is voor een woning die ik zal verhuren.
Oost-Vlaanderen
01/12/2020
Zijmuur isoleren | Vilvoorde
Beschrijving :
Het betreft een blinde zijmuur (3,36m op 5,52m) die tot het plat dak loopt en waarboven een deksteen ligt. Graag had ik de muur geïsoleerd en afgewerkt, inclusief een halve meter op de achtergevel.
Vlaams Brabant
01/12/2020
Gevelwerken voor een woning in Liedekerke
Beschrijving :
Wij hebben ons oorspronkelijk huis met vanachter een heel stuk bijgebouwd. Zeker de bijbouw moet geïsoleerd en opnieuw afgewerkt worden. De overige muren zijn dikke buitenmuren waarbij we twijfelen om deze enkel opnieuw af te werken. De huidige bekleding is, geel en oranje, ruwe crepi. Graag hadden we een strakke crepi, wat donkerder van kleur. Vooraan zijn de ramen in houtlook PVC.
Vlaams Brabant
25/11/2020
Gevelrenovatie voor een woning in Lier
Beschrijving :
Woning in het begijnhof. Ik zoek een offerte voor het uitslijpen en opvoegen van de gevel (van de eerste verdieping tot dakgoot). We hebben ook deels oude Franse zandsteen die deels vernieuwd moet worden.
Antwerpen
24/11/2020
Houten gevel opfrissen te Grimbergen
Beschrijving :
Wij hebben een houten gevel van de jaren 2000. Deze is verouderd en verkleurd. Graag wensen we een offerte om deze op te frissen.
Vlaams Brabant
23/11/2020
Gevelwerken voor een pand in Balen
Beschrijving :
Ik wil graag de gevel laten bekleden met crepi. Het gaat om een oppervlakte van meer dan 100 m². Misschien wil ik ineens de muren ook laten isoleren.
Antwerpen
23/11/2020
Spuitkurk gevelbekleding te Wuustwezel
Beschrijving :
We wensen de bekleding van onze gevel te veranderen. Momenteel is deze met crepi bekleed maar wensen deze nu te bekleden met spuitkurk. Kunt u ons hiervoor een offerte op maat bezorgen?
Antwerpen
19/11/2020
Gevelwerken te Ranst
Beschrijving :
Ik wil graag de gevel laten bekleden met crepi. De oppervlakte van de gevel bedraagt meer dan 100 m². Eventueel kunnen de muren ook geïsoleerd worden.
Antwerpen
17/11/2020
Achtergevel bekleden en isoleren in Vossem
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het bekleden van ongeveer 50 vierkante meter gevel. Dit is een halfopen woning. Het gaat om het bekleden van de achtergevel, inclusief isolatie aanbrengen.
Vlaams Brabant
26/10/2020
Gevel bezetten met zwarte crepi in Hasselt
Beschrijving :
De gevels zijn geïsoleerd met EPS isolatie. Hierop kan direct gewerkt worden.
Graag had ik de gevel met zwarte crepi laten bezetten. Ik schat dat het om zo'n 90m² gaat.
Limburg
26/10/2020
Lees meer