Specialisten in Gevelwerken, gevelrenovatie actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Gevelwerken, gevelrenovatie in regio Vlaams Brabant

Gevelrenovatie in Heverlee
 Heverlee (Vlaams Brabant)

Er is een antraciet trespa-plaat van onze gevel losgekomen en kapot gevallen en er moet dringend een nieuwe plaat in de plaats komen

Gevelwerken voor een pand in Kampenhout
 Kampenhout (Vlaams Brabant)

Onze zijgevel is in zeer slechte staat en dient ook nog volledig afgewerkt te worden na onze verbouwingen. Deze gevel heeft het meeste prioriteit en zouden wij liefst in zijn originele staat herstellen. De achtergevel daarentegen willen we isoleren en met crepi laten bekleden. We wensen graag een eerlijke oplossing die rekening houdt met de kwetsbaarheid van onze gevel.

Zijmuur isoleren | Vilvoorde
 Vilvoorde (Vlaams Brabant)

Het betreft een blinde zijmuur (3,36m op 5,52m) die tot het plat dak loopt en waarboven een deksteen ligt. Graag had ik de muur geïsoleerd en afgewerkt, inclusief een halve meter op de achtergevel.

Gevelwerken voor een woning in Liedekerke
 Liedekerke (Vlaams Brabant)

Wij hebben ons oorspronkelijk huis met vanachter een heel stuk bijgebouwd. Zeker de bijbouw moet geïsoleerd en opnieuw afgewerkt worden. De overige muren zijn dikke buitenmuren waarbij we twijfelen om deze enkel opnieuw af te werken. De huidige bekleding is, geel en oranje, ruwe crepi. Graag hadden we een strakke crepi, wat donkerder van kleur. Vooraan zijn de ramen in houtlook PVC.

Houten gevel opfrissen te Grimbergen
 Grimbergen (Vlaams Brabant)

Wij hebben een houten gevel van de jaren 2000. Deze is verouderd en verkleurd. Graag wensen we een offerte om deze op te frissen.