Specialisten in Gevelwerken, gevelrenovatie actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Gevelwerken, gevelrenovatie in regio Antwerpen

Gevelbekleding voor een rijwoning | Niel
 Niel (Antwerpen)

Dit is voor de achtergevel en de uitbouw op het gelijkvloers. Zowel isolatie als bekleding. Qua bekleding staat alles nog open. Deze uitbouw is 15 jaar oud.

Gevelwerken appartementsgebouw (Merksem)
 Antwerpen (Antwerpen)

Ik zoek een specialist voor het isoleren en bekleden van de gevel van een appartementsgebouw. Dit gebouw heeft een gelijkvloers, een eerste en een tweede verdieping en heeft uit 3 gevels. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 223m². Ik ben de eigenaar van het gelijkvloers.

Gevelrenovatie voor de tweede verdieping | Antwerpen
 Antwerpen (Antwerpen)

Graag laten we de gevels van de tweede verdieping (die bovenuit de huizenrij komen) en de buitenmuur van de badkamer op de eerste verdieping isoleren. Dit is voor onze rijwoning die gebouwd werd in 1935. De gevels zijn in vrije gevelsteen. Na de isolatie laten we ze graag bekleden maar alle opties staan hiervoor nog open.

Gevelrenovatie voor een woning in Lier
 Lier (Antwerpen)

Woning in het begijnhof. Ik zoek een offerte voor het uitslijpen en opvoegen van de gevel (van de eerste verdieping tot dakgoot). We hebben ook deels oude Franse zandsteen die deels vernieuwd moet worden.

Gevelwerken voor een pand in Balen
 Balen (Antwerpen)

Ik wil graag de gevel laten bekleden met crepi. Het gaat om een oppervlakte van meer dan 100 m². Misschien wil ik ineens de muren ook laten isoleren.