Gevelreiniging

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
uw project

Plaats hier uw project in één stap. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit uw regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren u en stellen een gratis offerte op. U vergelijkt rustig en u bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

U kiest uiteraard volledig vrijblijvend. U kunt ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Gevelreiniging: Offertes aanvragen

Uw gevel is het uithangbord van uw huis. Laat het niet verkommeren, maar geef het een grondige poetsbeurt. U voorkomt scheuren en kapotte voegen en uw woning ziet er ook gewoon veel mooier uit. Vraag meer info aan onze gevelreinigers en vergelijk geheel vrijblijvend hun prijzen.

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke type gevelreiniging wenst u?
 
 
* 2. Hoeveel gevels dienen gereinigd te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Gevelreiniging

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vlaams Brabant

Door water insijpeling is onze achtergevel volledig uitgeslagen en moet deze gereinigd worden. Omdat het hier gaat om een heel bleke gevelsteen van Vandersanden is chemisch reinigen niet mogelijk. Er wordt ons gezegd dat de gevel gegomd moet worden. ...

Antwerpen

Ik ben syndicus van een appartementsgebouw van 6 appartementen breed en 6 hoog en zou de gevel willen laten reinigen. Er zou iemand ter plaatse moeten komen om de werken in te schatten.

Vlaams Brabant

Breedte van de gevel is 6m, hoogte ook 6m. Er is een stelling nodig. Het lijken bakstenen, maar ik vermoed dat het cement is. Rijwoning van begin 1800 die we gaan renoveren met oog op verhuur. Woning is al volledig gestript.

Vuile gevel? Raadpleeg onze gevelreinigers