Welkom bij Geert Vroman

Over ons


Wens je dak- en/of gevelwerken te laten uitvoeren aan je woning? Of heb je eerder te kampen met vochtproblemen die onmiddellijk met harde hand bestreden moeten worden? Dan hoef je niet langer met je handen in het haar te zitten omdat je niet weet aan wie je deze klus(sen) moet toevertrouwen, want bij Geert Vroman zijn we gespecialiseerd in bovengenoemde zaken! Ons bedrijf bevindt zich in Maldegem en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Vermits we ondertussen zo’n 5 jaar geleden van start gegaan zijn in de sector, zijn we opgeklommen tot een bepalende speler in deze domeinen.

Een van de pijlers waar we bij Geert Vroman standaard op berusten is de tevredenheid van de klanten. We trachten altijd een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en hopen op een vlekkeloze eerste samenwerking, die resulteert in een verdere samenwerking op lange termijn. Omwille daarvan opteren we er bewust voor om enkel personeel in dienst te nemen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en verder kan terugvallen op de nodige ervaring. Bovendien scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Zo laten we niets aan het toeval over en zijn we in staat om ons te onderscheiden van onze concurrenten.

Heb je de intentie om de handen in elkaar te slaan, maar is er voorlopig nog iets dat je daarvan weerhoudt? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team, dat stuk voor stuk bestaat uit gemotiveerde medewerkers, maakt er een prioriteit van om een oplossing op maat aan te reiken die volledig in overeenstemming is met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Geert Vroman houden we ons voornamelijk bezig met de volgende activiteiten:

  • Dakreiniging
  • Ontmossen van daken
  • Gevelwerken
  • Vochtbestrijding

Als je voor een van deze zaken onze deskundige hulp wil inschakelen, gaan wij met veel zin aan de slag om jouw persoonlijk project tot een goed einde te brengen. De uitvoering van onze opdrachten gaat naar goede gewoonte gepaard met materialen van topkwaliteit, een strak tempo en correcte prijstarieven. We streven steeds na om kwaliteit aan betaalbare prijzen af te leveren.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Geert Vroman
Gasmeterstraat 1 bus a
9990 Maldegem, België
BTW: BE0642.970.834
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .