Specialisten in Garagepoort actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Garagepoort in regio Oost-Vlaanderen

Automatische garagepoort voor een woning | Dendermonde
 Dendermonde (Oost-Vlaanderen)

Wij zijn van plan nieuwe garagepoort te plaatsen. Dit moet een automatische poort zijn, eventueel sectionaal, passend bij de stijl van onze woning.
Is het mogelijk om hiervoor een offerte op te maken?

Garagepoort vervangen voor een woning in Evergem
 Evergem (Oost-Vlaanderen)

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor een elektrische sectionaalpoort alsook voor een draaivleugeldeurpoort (manuele bediening) in antracietgrijs of iets gelijkaardig voor onze garage met afmetingen 2,25m breed x 2m hoog. Graag inclusief plaatsing en gedetailleerde opmeting ter plaatse. Op basis van beide offertes zullen wij een beslissing maken. De huidige garagepoort zullen wij zelf afbreken. Wat zou de levertijd voor deze poort zijn?

Zijdelingse sectionale garagepoort | Moerbeke-Waas
 Moerbeke-Waas (Oost-Vlaanderen)

Ik zou graag een offerte ontvangen voor een geïsoleerde zijdelingse sectionale poort van 2,5 m breed en 3 m hoog in aluminium. Als kleurcode aan de buitenkant graag RAL 9005 mat zwart. Voor de binnenkleur wit. We wensen ook elektrische bediening.

Garagepoort voor een woning in Dendermonde
 Dendermonde (Oost-Vlaanderen)

Beste, ik zou graag een offerte vragen voor een gemotoriseerde garagepoort. Ik ben op zoek naar een sectionaalpoort die ongeveer 250x250 cm groot is. Langs de binnenkant is er meer ruimte, ongeveer 266x256 cm. Alvast bedankt!

Sectionaalpoort vervangen in Gent
 Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen)

Ik heb een sectionale garagepoort momenteel. Deze wens ik te vervangen door een nieuwe sectionale poort met loopdeur of twee openslaande deuren. De poort moet niet geautomatiseerd zijn. Bouwjaar van het gebouw is 1996. De garagepoort zou ik het liefst in witte pvc hebben.