Welkom bij Future Industries

Over ons


Heb je het volledig gehad met klanten die hun schulden niet afbetalen? Dan doe je er goed aan om de hulp in te roepen van Future Industries. Met ons incassobureau maken we meteen komaf met wanbetalers en zorgen we ervoor dat ze hun openstaande facturen eindelijk betalen.

Ons bedrijf is gelegen in Mechelen en we zijn werkzaam in elke regio in België. Door de jaren heen zijn we een vaste waarde geworden in de sector.

Hetgeen we bij Future Industries voorop stellen is klanttevredenheid. Om een vlotte service te kunnen garanderen, beroepen we ons op geschoold personeel dat van wanten weet.

Wij leveren geen half werk en zetten door tot we het beoogde eindresultaat bereikt hebben.

Ben je nog niet volledig overtuigd en wens je verdere inlichtingen te verkrijgen? Neem dan zeker contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Wij helpen je met alle plezier verder en doen er werkelijk alles aan om tegemoet te komen aan jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Een zaak uit de grond stampen vraagt behoorlijk wat financiële en persoonlijke inspanningen. Daarbij spreekt het voor zich dat je wanbetalers kan missen als kiespijn.

Wanneer het uit de hand dreigt te lopen, is het zaak te gepasten tijde in te grijpen en verder onheil te voorkomen. Wij van Future Industries zijn geknipt om je hierin bij te staan.

Onze werkwijze is als volgt: in eerste instantie manen we wanbetalers per brief aan om zo snel mogelijk te betalen. Als hieraan geen gehoor gegeven wordt, gaan we over tot een solvabiliteitsonderzoek.

Dat onderzoek moet uitwijzen of de wanbetaler in kwestie al dan niet bij machte is om de schuld af te lossen.

Je vraagt je misschien af waarom je je op onze diensten zou beroepen? Je krijgt niet alleen waar voor je geld, je betaalt ook simpelweg minder geld. Een incassobureau is namelijk een pak goedkoper dan een advocaat en het hanteert ook een minder harde aanpak.

Door Future Industries in te schakelen, spaar je enerzijds geld uit en anderzijds ben je ervan verzekerd dat je commerciële relaties niet op de klippen lopen. Een win-winsituatie voor iedereen, toch?

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Future Industries
Lakenmakersstraat 307 B 
B-2800 Mechelen, Belgium
BTW: 0460798894
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.