Welkom bij Fruitsnacks

Over ons


Door fruit op het werk aan te bieden, willen wij van Fruitsnacks de Belgische bedrijven gezonder maken. Daarbij gaan we voluit voor kwaliteit, milieuvriendelijkheid en maatschappelijk ondernemen, in elke stap van ons werkproces. Zo komen alle appels en peren van ons assortiment uit de eigen boomgaard en kopen we andere soorten fruit zelf aan in België.

Via onze grote installatie zonnepanelen, ons regionaal gebundeld transport en de fruitmanden die voor 100% bestaan uit gerecycleerd karton, verminderen we verder de vervuiling van onze planeet. Bovendien zijn we een belangrijke fondsenwerver voor verschillende goede doelen als Kom op tegen Kanker en Make a Wish.

Het ruim assortiment aan fruitmanden van verschillende grootten bestaat telkens uit minstens acht verschillende fruitsoorten. In de fruitkeuze kan je ook gaan voor biofruit en Fair Trade. De frequentie van de leveringen bepaal je volledig zelf:

  • Zo kan je twee keer per week, wekelijks of tweewekelijks een fruitmand ontvangen.
  • Ook éénmalige bestellingen zijn mogelijk. Indien je een fruitmand bestelt voor meer dan 50 werknemers, kan je de inhoud helemaal zelf samenstellen.

Fruitsnacks is een dynamisch, duurzaam bedrijf waar ecologische en maatschappelijke principes primeren, zonder dat ingeboet moet worden aan klanttevredenheid.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Potentiële nieuwe klanten die eraan twijfelen of ze al dan niet in zee willen gaan met Fruitsnacks, kunnen bij ons genieten van een gratis proefkorf. Op die manier kan je ons fruit al een keer proeven en krijg je een concreet idee van de hoeveelheden en kwaliteit ervan. Het principe van onze proefkorf werkt als volgt: je bestelt de korf eenmalig en hebt nadien geen enkele andere verplichting meer. Beslis je om nadien opnieuw te bestellen, dan wordt de proefkorf als bedanking voor jouw vertrouwen niet aangerekend en volledig gratis.

De fruitkorf bevat 8 kilogram aan 8 verschillende soorten fruit, goed voor een week lang fruit voor 8 à 10 personen. Je betaalt in eerste instantie 25,45 euro voor de testmand. Bestel je later minstens op wekelijkse basis, dan schelden we je dat bedrag dus kwijt.

Het grote voordeel aan Fruitsnacks is de eigen teelt. Heel het jaar door zijn onze manden gevuld met zelfgeteelde appels en peren, aangevuld met zo lokaal mogelijk seizoensfruit dat we elke week vers aankopen op de vroegmarkten. Fruitsnacks is zich als teler bovendien enorm bewust van het belang van eerlijke prijzen. Daarom vragen we een correcte prijs aan onze afnemers en betalen we ook een correcte prijs aan onze leveranciers.

Vraag je je af wat de mogelijkheden zijn voor grotere bedrijven? Ook daar hebben we bij Fruitsnacks aan gedacht in de vorm van ‘Fruit op maat’. Vanaf 200 stukken fruit per bestelling helpen we je graag verder met een samenstelling op maat. Vraag een offerte aan via onze site en dan werken onze werknemers samen met jou de ideale formule uit!

Regio ' s van de activiteit




Certificaten / Awards


Global Good Agricultural Practice (G.A.P.) Certificaat
Meest beloftevolle KMO Limburg Boerenbond 2014
Genomineerde Herman Dessersprijs 2012
Winnaar Agrafiek Award 2011
Genomineerde Persprijs Voka - Kamer van Koophandel Limburg 2009

Adres
Fruitsnacks
Mierhoopweg 34
3850 Nieuwerkerken, België
BTW: BE0879.749.715
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .