Frisdrank cooler (frigo)

Frisdrankkoeler: een ijskoude opkikker

U wil uw medewerkers, klanten en bezoekers voorzien van een ijskoude Coca-Cola, Pepsi, Fanta, Sprite, Ice-Tea, ... ? Wij helpen u graag. Vraag meer info over frisdankkoelers en wij brengen u snel en vrijblijvend in contact met de beste leveranciers op de markt.

Heerlijk verfrissend
Een werkdag kan lang en vermoeiend zijn. Een ijskoude Cola of Pepsi is dan de ideale opkikker voor uw werknemers. Het verbetert niet alleen de werksfeer, ook uw klanten zullen aangenaam verrast zijn.

Kopen, huren of full service
Er bestaan verschillende formules voor het plaatsen van frisdrankkoeler. U kunt een toestel kopen, maar dan moet u voor alles zelf instaan. Bij huurcontracten zorgt de leverancier voor de levering van de dranken. En wie het zich heel makkelijk wil maken, kiest voor "full service". De leverancier zorgt dan voor alles: plaatsing, bijvullen, onderhoud en tellen van de muntstukken.

Gratis proefperiode
Meerdere leveranciers bieden de mogelijkheid van een gratis proefperiode. Zo kunt u hun kwaliteiten beter inschatten. Maak hier echter geen misbruik van!

Offerteaanvraag voor verdeelautomaten

Bent u op zoek naar een passende verdeelautomaat in uw cafetarie, kantoren, toonzaal of winkel? U wenst immers heerlijke koffie, fris water of een snack of sandwich aan te bieden aan uw medewerkers of bezoekers? Wij helpen u om snel offertes te ontvangen van verschillende leveranciers in verdeelautomaten.

Zeg ons wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders van verdeelautomaten u een voorstel op maat doen. U vergelijkt rustig de voorstellen, en neemt uw beslissing met wie u eventueel in zee wilt gaan. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis voor de aanvrager. De leverancier betaalt ons een vergoeding voor de 'lead'.

Een werkdag kan lang en vermoeiend zijn. Daarom is het altijd aangenaam voor uw medewerkers om zich in een kalm en aangenaam lokaal (ontspanningslokaal, bedrijfsrestaurant, cafetaria, inkomhal, receptie, refter, vergaderzaal, ...) te verzamelen tijdens de pauze om een kopje koffie te drinken of om een warme wafel te eten. Uw klanten zullen eveneens aangenaam verrast zijn indien u hen een warm ontvangst en gezellig kan aanbieden, dankzij de passende verdeelautomaat.

U zal opmerken dat met een goed uitgeruste rustkamer voor uw bedienden, de werksfeer er alleen maar beter van kan worden. Bobex brengt u in kontakt met leveranciers van drink- of snoepautomaten evenals elk apparaat die uw professionele aktiviteit aangenamer kan maken. Daarbij komt dat deze machines 24 u op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar zijn.

Welke vending machine zoekt u?

Het aantal bedienden die de automaten zullen gebruiken zullen de grootte en het consumptievolume ervan bepalen.
Om te beginnen is het nodig om goed uw behoeften te bepalen afhangende van uw eisen.

Hoe kiest u een leverancier van verdeelautomaten?

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

Tips

 Frisdrank cooler (frigo) nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Lexicon

 

Een greep uit de aangesloten bedrijven