Bienvenue Solar Michaux

A propos de nous


Solar Michaux is een bedrijf dat gespecialiseerd is in elektriciteitswerken, installatie van zonnepanelen, thuisbatterijen en ook laadstations. Wij zijn beschikbaar in de regio’s Oost- en West-Vlaanderen. Wij hebben vele jaren ervaring op dit gebied en staan klaar om samen jouw projecten te realiseren.

Roep op ons voor verschillende diensten

Ons bedrijf biedt jou verschillende diensten aan:

Elektrisch werk

Zij zijn talrijk en kunnen aan jouw verschillende problemen het hoofd bieden. Wij zijn gekwalificeerd om jouw elektrisch netwerk te onderhouden en jouw installaties te renoveren wanneer ze niet meer voldoen aan de huidige normen.

Het openen van jouw elektriciteitsmeter, het installeren van een rookdetector en een VMC behoren ook tot onze expertise. Wij kunnen jou ook helpen met alles wat te maken heeft met jouw binnen- en buitenverlichting. Het hebben van een kwalitatieve en standaard elektrische installatie is een essentiële veiligheidskwestie.

Installeren van zonnepanelen

Ze stellen je in staat gratis en duurzame elektriciteit te produceren uit zonne-energie. Je hebt de mogelijkheid om het te consumeren, maar ook om het te verkopen. De laatste jaren is de prijs van zonnepanelen aanzienlijk gedaald, waardoor ze zichzelf snel kunnen terugverdienen. Hun installatie moet niet licht worden opgevat. Wij zullen je ook helpen bij het bepalen van het aantal en het type panelen dat nodig is.

Home batterij installatie

Het heeft het voordeel dat de overtollige elektriciteit die door jouw zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt bewaard. In feite, als je weg bent wanneer jouw energie wordt geproduceerd, gaat het terug in het net en kan je het niet langer gebruiken. Bovendien kan je tot 80% van jouw energieproductie verbruiken, tegenover 50% zonder thuisbatterij.

Bovendien heeft hij een garantie van 10 jaar en kan hij zeer nuttig zijn in geval van stroomuitval. Tenslotte is het belangrijk te weten dat het een zware financiële investering betekent. Daarom geven wij jou graag advies over dit onderwerp, zodat wij je een gepersonaliseerde oplossing kunnen bieden die is aangepast aan jouw behoeften.

Installatie van oplaadstations voor elektrische auto’s

Het aantal kilometers dat dagelijks wordt gereden en het gebruikelijke aantal oplaadbeurten per week zijn de criteria waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van jouw oplaadpunt. Hoe krachtiger hij is, hoe sneller hij oplaadt. Het is mogelijk overheidssteun te krijgen voor de aankoop ervan.

Contacteer ons en ontvang een antwoord binnen 48 uur

Bij Solar Michaux zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteitswerk voor onze klanten. Om dit te bereiken stellen wij alles in het werk om je te voorzien van deskundigen in elk van hun vakgebieden. Wens je meer informatie of een gratis offerte binnen 48 uur, contacteer ons!


Certifications


Nouvelle société sur le réseau Bobex.

Nouvelle société sur le réseau Bobex.

Cette entreprise n'a pas encore reçu cinq avis positifs de la part des utilisateurs de Bobex.

Cette entreprise n'a pas encore reçu cinq avis positifs de la part des utilisateurs de Bobex.

Cette société a un niveau d'activité moyen sur Bobex.

Cette société a un niveau d'activité moyen sur Bobex.

Cette société a une très bonne cote de crédit sur Bobex.

Cette société a une très bonne cote de crédit sur Bobex.

Les régions de l'activité
Avis 

0 avis sur Solar Michaux

Score Bobex : %

Adresse
Solar Michaux
Bosstraat 61
8570 Vichte, Belgique
TVA: BE0538850440
Heures d'ouverture
  • Lundi: 09:00 - 17:00
  • Mardi: 09:00 - 17:00
  • Mercredi: 09:00 - 17:00
  • Jeudi: 09:00 - 17:00
  • Vendredi: 09:00 - 17:00
  • Samedi: Fermer
  • Dimanche: Fermer
  • Vacances Fermer
Partagez ce profil

1. Décrivez votre projet

2. Vos données

CONFIDENTIELLES | Vos données ne seront visibles que pour les spécialistes qui correspondent à votre demande.

Les Questions marquées d'un astérisque (*) sont obligatoires.
Nous respectons votre vie privée. Conformément à la loi du 30 juillet 2018 relative à la protection des personnes physiques à l'égard des traitements de données, vous disposez d'un droit d'accès et de rectification de vos données. Pour en savoir plus, consultez notre charte de confidentialité