Welkom bij Floor Arts

Over ons


Over Floor Art

Indien u het parket of tapijt in uw appartement of huis wenst te vervangen, biedt Floor Art aan om snel tussen te komen en een schatting te maken naargelang de oppervlakte van de installatie. De schatting wordt door Floor Art voorafgaand aan de werkzaamheden verstrekt. De installateur kan op verzoek zorgen voor de keuze en aankoop van materialen. In Soumagne, België, vind een deskundige installateur bij u in de buurt. Hij zal u kunnen adviseren en zal een nauwgezet installateur zijn.

Doe een beroep op ons voor uw tapijt of uw parket

Wij bieden u onze installaties aan in klassieke of moderne interieurs. U kiest het decor van uw dromen, en wij leggen de vloeren. Van het meest natuurlijke tot het meest synthetische, van het meest robuuste tot het meest gezonde: het huis zal eruitzien zoals u! Wij zorgen voor uw vloerbedekking met vakmanschap van hoge kwaliteit. Het begint allemaal met de meting. Wij beheersen de behoefte aan materialen door rekening te houden met de verliezen, die wij zoveel mogelijk vermijden.

De installatie van natuurlijke vezels: zeebies, hennep, kokos, sisal, katoen of jute...

De meest milieuvriendelijke van onze klanten waarderen de installatie van deze ecologisch verantwoorde materialen zoals gerecycleerd katoen. Wij kunnen u adviseren over stijlen, materialen en vormen. Lijmen, knippen, en klaar is kees!

De plaatsing van parketvloeren

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij massief eiken of laminaat vloeren leggen. De houten vloer brengt authenticiteit, moderniteit, hedendaags design of een klassieke of zelfs oosterse look. De afwerking van de vloer is gelakt of enkel geolied, afhankelijk van de circulatie in de woonkamer. Het interieur kan ontwijkend zijn met goed gelegde vloeren.

De installatie van tapijten en vloeren voor sport- en speelzalen

Met de opsluiting is de belangstelling voor de sport en de speelzalen gegroeid. Wij installeren kunststof, rubber, lino of vinyl vloeren die eruit zien als parket. Het is ook mogelijk antibacteriële en anti-allergische vloeren te leggen voor de garage of de kinderkamers. Het tapijt kan met de naald worden geperforeerd of in een lus worden gelegd.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Ben je geïnspireerd? Wij kunnen bij u thuis komen om een offerte te maken, materialen te kiezen zoals tapijt of parket. Wij bieden een grote verscheidenheid aan kleuren en stijlen om de zachtheid van het huis te vinden. De schatting laat u toe een goede schatting te hebben van ons werk, de installatie! Het enige wat nog rest is te vragen om onze tussenkomst bij u in België. We interveniëren veel in de provincie Luik.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Floor Arts
Brabantdam 136 A 
B-9000 Gent, Belgium
BTW: BE0764 710 584
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.