Welkom bij FILANN

Over ons


Heb je het gevoel dat je niet volledig veilig bent bij je thuis of op je werk? Dan stelt FILANN zich graag kandidaat om je opnieuw een optimaal gevoel van veiligheid te bezorgen.

Ons bedrijf is namelijk gespecialiseerd in alarm- en beveiligingssystemen. We zijn gevestigd in Bonheiden en werkzaam in de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de beveiligingswereld.

Omdat het gaat over de veiligheid van mensen, is het in onze optiek niet meer dan normaal dat wij uitsluitend werken met mensen die over vakmanschap beschikken. Niet enkel vakmanschap is van prioritair belang bij ons: onze werknemers moeten eveneens de nodige ervaring kunnen voorleggen.

Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier zijn we te allen tijde up to date en kunnen we een nog beter eindresultaat afleveren aan de klant.

Ben je nog niet voor de volle 100% overtuigd na het lezen van bovenstaande info? Twijfel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van experts overloopt samen met jou alle mogelijke pistes en werkt met plezier een oplossing op maat uit voor jou.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Alarm- en beveiligingssystemen, dat is waar FILANN zich concreet mee bezighoudt. Indien je een alarmsysteem laat installeren, garandeer je de optimale bescherming van jezelf en je gezin. Het is nu eenmaal het middel bij uitstek dat ongewenste bezoekers enorm afschrikt.

Je hebt de keuze uit tal van systemen, afgestemd op ieders budget. Zo blijven je eigendommen en vooral je meest dierbaren onaangeroerd. Zeg nu zelf: er is geen fijner gevoel dan op je beide oren kunnen slapen en er zeker van zijn dat jij en naaste omgeving in volledige veiligheid verkeren.

Als je gaat voor een automatisch alarmsysteem, kom je nagenoeg bij elke verzekeraar in aanmerking voor een premiekorting voor verzekering tegen diefstal tot wel 25%. Dit extra voordeel neemt ongetwijfeld de laatste onzekerheden bij je weg.

Je hebt overigens de keuze uit verschillende soorten alarmsystemen. Zo kan je opteren voor een bedraad systeem, maar evenzeer voor een draadloos en/of een systeem met camerabewaking. Camera’s laten je toe om elke verdachte beweging in de nabijheid van je eigendommen onmiddellijk te detecteren.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
FILANN
Harentstraat 70
2820 Bonheiden, België
BTW: BE0842.642.859
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .