Zonne-energie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Beurzen en seminaries
U wenst deel te nemen aan een handelsbeurs... U wilt een seminarie organiseren waarop u een nieuwe verkoopstechniek wil voorstellen... Dan bent u wellicht op zoek naar professionals om u te assisteren.

Evenementen organisatie
Wanneer u een evenement voor uw firma organiseert, wenst u dat alles perfekt verloopt. Een avondfeest in het bedrijf, de voorstelling van nieuwe produkten en diensten, liefdadigheidsgala's en andere ceremonies van die aard; om het even wat u ook organiseert, professionele organisatoren staan tot uw dienst om u bij te staan in het bepalen, plannen en op de been brengen van uw gelegenheid.

Traiteurdiensten
Een traiteur zal u tijdens een evenement (een beurs, een verjaardag, ...) helpen met het bereiden en opdienen van eten en drank. Traiteurbedrijven zijn bovenal flexibel en bedienen allerhande evenementen, van klein tot groot. De diensten die ze aanbieden zijn zeer uiteenlopend, gaande van buffetten over zakendiners tot cocktails.

We kunnen de markt opdelen in twee types traiteurdiensten: de kleine zelfstandige traiteurs en de grotere traiteurorganisaties. De zelfstandigen zijn eerder gespecialiseerd in een bepaald soort evenenement, zoals bijvoorbeeld bedrijfsdiners. De grotere organisaties, al dan niet gespecialiseerd, zijn over het algemeen beter uitgerust voor het organiseren van de grotere evenementen.

Er bestaan twee soorten diensten; de "off-site" traiteur die zich niet verplaatst en zelf lokalen ter beschikking heeft, en de "on-site" traiteur die naar de plaats van uw keuze komt.

Meer informatie vindt u in onze aankoopgidsen beurzen en seminaries of evenementen of traiteurdiensten (wat zijn uw behoeften, hoe kiest u een leverancier, factoren die de prijs beïnvloeden, ...)

Soortgelijke aanvragen: Zonne-energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving

Meer voorbeelden