Welkom bij Essent Belgium

Over ons


Wil je het voortaan over een andere en duurzame boeg gooien en wil je daarom je bedrijf laten voorzien van duurzame energie? Of ben je gewoon in het algemeen op zoek naar een leverancier van gas of elektriciteit? Dan moet je alleszins niet verder blijven zoeken, want Essent Belgium is gespecialiseerd in deze zaken! Onze firma situeert zich in Borgerhout en elke regio in België kan een beroep doen op onze diensten. Ondertussen zijn we zo’n 10 jaar actief in het vak, waardoor we met trots kunnen zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een van de meest ervaren en betrouwbare spelers in de branche.

Bij Essent Belgium sparen we kosten noch moeite als het aankomt op de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met elke klant en hopen dat ze na een samenwerking met positieve afloop ook in de toekomst de weg blijven vinden naar onze diensten. Om onze slaagkansen te maximaliseren, hebben we de doordachte keuze gemaakt om enkel personeel aan te nemen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en een minimum aan ervaring kan voorleggen. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij. Op die manier weten we quasi perfect waar we aan toe zijn en kunnen we onze dienstverlening nog beter op punt stellen.

Klinkt hetgeen we je te bieden hebben als muziek in de oren, maar is er voorlopig nog iets dat je ervan weerhoudt om de handen in elkaar te slaan? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van enthousiaste medewerkers gaat graag met jou rond de tafel zitten om aansluitend een oplossing op maat te bekomen die tot in de puntjes afgestemd is op jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 10 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Essent Belgium spitsen we ons voornamelijk toe op (duurzame) energie. Wij voorzien bedrijven van duurzame energie en zijn leverancier van zowel elektriciteit als gas in het algemeen.

Elektriciteit en gas blijven alsmaar in prijs toenemen. Daarom doe je er goed aan met ons in zee te gaan met het oog op een optimale kostenbesparing en een tariefplan op maat.

Het enige wat je hoeft te doen is ons de noodzakelijke gegevens (type aansluiting, type meting, jaarlijks verbruik en afloop huidig contract) te bezorgen en wij brengen jouw project in een stroomversnelling!

Regio ' s van de activiteit




Adres
Essent Belgium
Noordersingel 19
2140 Borgerhout, België
BTW: 0476.243.769
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .