Welkom bij Enova solar

Over ons


Ons bedrijf Enova solar is gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen. Onze vaardigheden, gecombineerd met onze ervaring, staan borg voor kwaliteitsdiensten op dit gebied. De installaties die wij uitvoeren bevinden zich voornamelijk in de regio’s Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

De diensten die wij aanbieden liggen uitsluitend op het gebied van de exploitatie van zonne-energie. Hieronder vindt u een beschrijving van onze activiteiten.

Zonnepanelen

Wij voeren de studie en de installatie uit van fotovoltaïsche zonnepanelen voor de productie van elektriciteit thuis. De technologie op dit gebied is geëvolueerd om een beter rendement en een langere levensduur te verkrijgen. Wij kiezen voor zonnepanelen van hoge kwaliteit om u op lange termijn optimale prestaties te bieden. U bent verzekerd van een betrouwbare productie gedurende 20 tot 30 jaar. Wij werken nauw samen met Huawei, een van ’s werelds grootste fabrikanten van omvormers. Hun hardware staat aan de spits van de technologie, zodat u profiteert van een intelligente en efficiënte installatie bij het beheer van uw energie.
Mogelijkheid om te profiteren van een achterwaartse meter. Wanneer u een overschot aan energie krijgt, kunt u die opnieuw op het elektriciteitsnet injecteren om door te verkopen. Wanneer je een tekort aan energie hebt, koop je de stroom tegen dezelfde prijs als je ze verkoopt. Dit proces kan worden beschouwd als een vorm van subsidie.
Onze internationale ervaring is erkend in verschillende landen zoals België, Duitsland en Spanje waar wij verschillende installaties hebben uitgevoerd. Ons team voert jaarlijks niet minder dan 250 fotovoltaïsche installaties uit. Wij willen kwaliteitsdiensten leveren en uw project van A tot Z met u uitwerken terwijl wij naar u luisteren.
Zonnepanelen zijn een uitstekende langetermijninvestering en vergen weinig onderhoud en energie voor hun gebruik. Vandaag de dag is het een technologie die meer en meer wordt gebruikt door hun aankoopprijs gezien in de daling sinds hun verschijning.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om meer informatie te verkrijgen over onze diensten en over de fotovoltaïsche panelen. Wij staan tot uw beschikking om u oplossingen aan te bieden die aan uw behoeften zijn aangepast. De installatie van zonnepanelen door ons team laat u toe te genieten van een vermogensgarantie van 25 tot 30 jaar. Bovendien is een fabrieksgarantie beschikbaar in geval van productgebreken. Onze experts staan tot uw beschikking om de studie van uw project aan te vatten en u zo snel mogelijk een offerte te bezorgen.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een uitstekende credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een uitstekende credit-rating op Bobex.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Enova solar
Oostjachtpark 5 bus B
9100 Sint-Niklaas, België
BTW: BE0756933956
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .