Welkom bij ENERHEAT

Over ons


ENERHEAT is een milieuvriendelijk bord. Ons hoofddoel is huishoudens te helpen op een milieuvriendelijker manier energie te verbruiken. Wij steunen allen die van plan zijn zonnepanelen, huishoudbatterijen of laadpalen te installeren. Wij kunnen zowel in Oost- als in West-Vlaanderen tussenbeide komen.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Nu de atmosfeer verslechtert, is milieubehoud een belangrijk thema geworden. Als onderdeel van deze trend worden huishoudens aangemoedigd om een meer ecologische levensstijl aan te nemen. Met zijn jarenlange ervaring is ons bedrijf vastbesloten zijn grote klantenkring in deze transformatie te begeleiden.

Zonnepanelen

Wil je zonne-energie exploiteren? Doe dan een beroep op ENERHEAT voor de installatie vanzonnepanelen op uw dak. Ongeacht de oppervlakte die u wenst te bedekken, wij zullen aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals die de tijd nemen om uw behoeften te analyseren en oplossingen voor te stellen die aan uw verwachtingen voldoen.

Huiselijke geweldpleging

Deinstallatie van zonnepanelen vereist altijd het gebruik van huishoudbatterijen. Op dit gebied zijn wij een referentie. Of u nu een huishoudbatterij wilt aansluiten op uw panelen of op een elektrisch netwerk, wij passen ons aan uw behoeften aan. Wij kunnen de installatie ook in minder dan een maand uitvoeren als u zo snel mogelijk van uw nieuwe installatie wenst te profiteren.

Laadstation

Vandaag de dag zijn elektrische auto's erg populair. Ze zijn zowel economisch als ecologisch en passen in elk budget. Het enige nadeel is dat ze opgeladen moeten worden. Als er geen speciaal oplaadstation is, is het soms moeilijk om te weten hoe de batterij moet worden opgeladen. ENERHEAT is zich ten volle bewust van deze situatie. Daarom willen wij onze klanten een dienst aanbieden voor de installatie van oplaadstations. Of het nu bij u thuis is of in uw bedrijf, wij zijn in staat om in te grijpen. De modellen van laadstations die wij aanbieden zijn ook vrij talrijk. Sommige zijn voor bedrijfsauto's en andere voor privé-auto's. Wij hebben er speciaal op toegezien dat iedereen de oplossing kan vinden die bij hem past.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Bent u van plan een dak met fotovoltaïsche panelen te installeren? Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. De kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid van de installatie zullen niet te wensen overlaten.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

jose  V .

01/04/2021    lendelede


Project : Thuisbatterij te lendelede
Beoordeling : goede kennis
Adres
ENERHEAT
Roeselaarsestraat 608 
B-8870 Izegem, Belgium
BTW: BE0719888369
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.