Energie & telecom

Soortgelijke aanvragen: Energie & telecom

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
GSM operatoren voor particulierenGsm tarieven vergelijkenHet gaat om 3 sim-kaarten, onbeperkt bellen en 4G. Ik ben nu bij Base.
GSM operatoren voor particulierenNieuw GSM-abonnement, HerenthoutIk zoek een nieuw abonnement. Momenteel ben ik bij Telenet, ik heb een Kong abonnement. Ik wens tarieven te vergelijken.
GSM operatoren voor particulierenGsm tarieven vergelijken voor een particulier in Sint NiklaasVandaag heb ik een abonnement bij Orange via mijn werk. Omdat ik verander van werk, zoek ik nu iets voor mezelf. Ik heb wel geen idee van het pakket.
GSM operatoren voor particulierenGSM-tarieven vergelijken | 5 toestellenIk wil gsm-tarieven vergelijken voor 5 toestellen. We zitten nu bij Telenet en betalen ongeveer 220 euro per maand.
GSM operatoren voor particulierenGsm tarieven vergelijken voor een particulier in HaalertMomenteel zijn we bij orange voor dolfijn abbonment voor 20e. Soms komen we wel niet toe vooral door mobiele data. 2 gsm's.
GasleverancierOfferteaanvraag voor gas in Leuven3 studio's die ik kocht. Het gebouw is nog niet aangesloten op aardgas, maar in de straat ligt er wel een lijn. Deze studio's ga ik verhuren. Momenteel woon ik zelf in een de twee ander sta leeg.
GSM operatoren voor particulierenGs trarieven voor een particulier in LichtaartDit zijn voor twee toestellen in privé gebruik. Een toestel wordt vrij veel gebruikt, het andere praktisch nooit. Een daarvan wordt af en toe van of naar het buitenland gebruikt om te sms'en. Momenteel ben ik bij mobistar voor een maandelijks bedrag rond de 30-35€ voor de twee toestellen. Soms is dit wat meer , soms wat minder. Ik heb nu ook een Ipad waarmee ik van plan ben af en toe internet te gebruiken. Vandaar dat ik van verschillende providers de gsm tarieven wens in te kijken met daarin ook een mogelijkheid tot internet.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een particulier in HallaarDeze gsm is volledig voor privégebruik. Dit houdt wel in dat ik op vrij regelmatige basis bel of sms naar en van het buitenland. Ik heb nu Telenet als provider voor een tarief van zo'n 40€ maandelijks. Ik zoek vooral een goedkoper tarief.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor particulier uit AntwerpenIk ben in het bezit van een GSM toestel waarmee in tussen de 300 en 400 minuten bel per maand. Mijn huidig abonnement is bij proximus waar ik een pakket heb TV, Tel, internet en mobiel. Ik ben op zoek naar een abonnement waarmee ik veel kan bellen en veel op het internet kan zitten. Het versturen van berichten is niet zo belangrijk.
GSM operatoren voor particulierenVergelijking mobiele tarieven voor een particulier uit BeerselMomenteel betaal ik 8 euro per maand voor een abonnement bij Mobistar. Hiermee kan ik dan bellen en een paar sms sturen. Ik zou graag een vergelijking krijgen wat ik bij de ander operatoren kan krijgen welk misschien voordeliger is voor mij.
GSM operatoren voor particulierenParticulier uit Brugge is op zoek naar een nieuwe provider mobiel telefonieWij hebben twee gewone GSM en we betalen momenteel 85 euro voor de twee samen bij euphony. Ik ben op zoek naar een programma waarmee in ongelimiteerd kan bellen en af en toe stuur ik ook een sms maar zeer weinig. Mobiel internet heb ik niet van doen. Het gaat vooral over de prijs van het abonnement.
GSM operatoren voor particulierenParticulier is op zoek naar een vergelijking van mobiele tarieven.Momenteel gebruik ik mijn gsm vooral om te bellen en sms berichten te versturen. Ik heb een abonnement bij Mobistar.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een particulier in AntwerpenDit is voor enkel privé gebruik. Hier zit ook af en toe naar of vanuit het buitenland bellen. Mijn huidige provider is Proximus, met een zeer schommelde rekening van meestal rond de 60-70€ per maand. Soms heb ik uitschieters naar de 300€.
GSM operatoren voor particulierenParticulier in LOMMEL wil mobiele tarieven vergelijken.Wij beschikken in ons gezin over vijf GSM toestellen waar wij gebruik maken van een prepaid kaart om te bellen en te sms van Base. De kinderen die verbruiken veel sms en ook begint de interesse te groeien voor mobiel internet.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een particulier in ZaventemDeze gsm is vooral voor professioneel gebruik. Ik ben momenteel aangesloten bij Mobistar voor een abonnement aan 40-50€ per maand maar ik ben hierover totaal niet tevreden. Zo geven ze bvb. geen informatie over het tarief of aantal belminuten. Ik moet af en toe wel bellen en sms'en naar Nederland en uk. Graag dus een voorstel met goede tarieven naar deze landen. Ik ben normaal altijd bereikbaar om een call analyse ter plaatse te berekenen.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een particulier in KontichIk gebruik deze gsm vaak enkel voor privé. Ik ben nu bij telenet voor een abonnement van 20€ per maand. Ik sms echter zeer veel, en ook op bijna dagelijkse basis naar Nederland. Daarom betaal ik nu bijna altijd 40€ per maand. Ik ben ook geïnteresseerd in een prepaid oplossing.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een zelfstandige in LedeIk ben zelfstandige en ben niet meer tevreden over mijn huidige provider base. Ik had een voorstel gekregen voor 42€ per maand, maar merk nu steeds meer en meer dat ik 90 of meer op een maand betaal. Ik wens een tarief voor onbeperkt internet en bellen. Ik gebruik deze gsm zowel voor mijn privé gesprekken als beroepsmatig. Dit kan soms betekenen naar of van het buitenland bellen. Heel af en toe , 1 keer om de 3 of 4 maand, ook buiten de EU.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een particulier in overijseIk ben momenteel helemaal niet tevreden over mijn huidige tarief. Dit is 150€ per maand. Het gebeurd wel af en toe dat ik vanuit of naar het buitenland bel of sms met mijn gsm. Mijn huidige provider is Proximus.
GSM operatoren voor particulierenMobiele telefonie voor een particulier in WestmeerbeekIk wens graag een vergelijking op te maken met mijn huidige tarieven. Ik ben nu klant bij mobistar en betaal maandelijks 15€ per gsm. Ik bel nooit naar of vanuit het buitenland.
ElektriciteitsleverancierGraag prijsofferte voor elektriciteit voor BreeIk zou naast de prijsofferte ook graag willen weten hoe de procedure gaat indien ik wil veranderen. Bij mijn huidige leverancier werd het contract verlengd zonder mijn medeweten, Hiermee was ik niet gediend en ook dit zal een rol spelen in de prijsvergelijking.

Meer voorbeelden