Energie & telecom

Gratis offertes

Ik zoek...

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
category-11287

Elektriciteitsleverancier

Verlaag uw energiefactuur. Vergelijk elektriciteitsprijzen en ontvang gratis offertes en tarieven van energieleveranciers zoals Nuon, Luminus en Lampiris.

GSM operatoren voor particulieren

Betaal nooit meer te veel voor je telefoonabonnement. Ontvang hier gratis offertes voor mobiele telefonie en vergelijk prijzen. Snel, makkelijk en vrijblijvend!

category-30043
category-11286

Gasleverancier

Vergelijk leveranciers van gas en gasprijzen in België. Ontvang offertes voor de laagste gasprijzen. Wie regelmatig prijzen vergelijkt, bespaart een hoop geld.

Soortgelijke aanvragen: Energie & telecom

Recente aanvragen

Beschrijving :
Het gaat om 3 sim-kaarten, onbeperkt bellen en 4G. Ik ben nu bij Base.
Antwerpen
18/04/2018
Beschrijving :
Ik wil gsm-tarieven vergelijken voor 5 toestellen. We zitten nu bij Telenet en betalen ongeveer 220 euro per maand.
Oost-Vlaanderen
19/12/2017
Beschrijving :
Momenteel zijn we bij orange voor dolfijn abbonment voor 20e. Soms komen we wel niet toe vooral door mobiele data. 2 gsm's.
Oost-Vlaanderen
28/11/2017
Categorie : Gasleverancier
Beschrijving :
3 studio's die ik kocht. Het gebouw is nog niet aangesloten op aardgas, maar in de straat ligt er wel een lijn. Deze studio's ga ik verhuren. Momenteel woon ik zelf in een de twee ander sta leeg.
Vlaams Brabant
30/11/2016
Beschrijving :
Dit zijn voor twee toestellen in privé gebruik. Een toestel wordt vrij veel gebruikt, het andere praktisch nooit. Een daarvan wordt af en toe van of naar het buitenland gebruikt om te sms'en. Momenteel ben ik bij mobistar voor een maandelijks bedrag rond de 30-35€ voor de twee toestellen. Soms is dit wat meer , soms wat minder. Ik heb nu ook een Ipad waarmee ik van plan ben af en toe internet te gebruiken. Vandaar dat ik van verschillende providers de gsm tarieven wens in te kijken met daarin ook een mogelijkheid tot internet.
Antwerpen
09/10/2013
Beschrijving :
Momenteel betaal ik 8 euro per maand voor een abonnement bij Mobistar. Hiermee kan ik dan bellen en een paar sms sturen. Ik zou graag een vergelijking krijgen wat ik bij de ander operatoren kan krijgen welk misschien voordeliger is voor mij.
Vlaams Brabant
26/09/2013
Beschrijving :
Wij hebben twee gewone GSM en we betalen momenteel 85 euro voor de twee samen bij euphony. Ik ben op zoek naar een programma waarmee in ongelimiteerd kan bellen en af en toe stuur ik ook een sms maar zeer weinig. Mobiel internet heb ik niet van doen. Het gaat vooral over de prijs van het abonnement.
West-Vlaanderen
08/08/2013
Beschrijving :
Dit is voor enkel privé gebruik. Hier zit ook af en toe naar of vanuit het buitenland bellen. Mijn huidige provider is Proximus, met een zeer schommelde rekening van meestal rond de 60-70€ per maand. Soms heb ik uitschieters naar de 300€.
Antwerpen
10/07/2013
Beschrijving :
Wij beschikken in ons gezin over vijf GSM toestellen waar wij gebruik maken van een prepaid kaart om te bellen en te sms van Base. De kinderen die verbruiken veel sms en ook begint de interesse te groeien voor mobiel internet.
Limburg
09/07/2013
Beschrijving :
Deze gsm is vooral voor professioneel gebruik. Ik ben momenteel aangesloten bij Mobistar voor een abonnement aan 40-50€ per maand maar ik ben hierover totaal niet tevreden. Zo geven ze bvb. geen informatie over het tarief of aantal belminuten. Ik moet af en toe wel bellen en sms'en naar Nederland en uk. Graag dus een voorstel met goede tarieven naar deze landen. Ik ben normaal altijd bereikbaar om een call analyse ter plaatse te berekenen.
Vlaams Brabant
23/05/2013
Beschrijving :
Ik gebruik deze gsm vaak enkel voor privé. Ik ben nu bij telenet voor een abonnement van 20€ per maand. Ik sms echter zeer veel, en ook op bijna dagelijkse basis naar Nederland. Daarom betaal ik nu bijna altijd 40€ per maand. Ik ben ook geïnteresseerd in een prepaid oplossing.
Antwerpen
03/04/2013
Beschrijving :
Ik ben zelfstandige en ben niet meer tevreden over mijn huidige provider base. Ik had een voorstel gekregen voor 42€ per maand, maar merk nu steeds meer en meer dat ik 90 of meer op een maand betaal. Ik wens een tarief voor onbeperkt internet en bellen. Ik gebruik deze gsm zowel voor mijn privé gesprekken als beroepsmatig. Dit kan soms betekenen naar of van het buitenland bellen. Heel af en toe , 1 keer om de 3 of 4 maand, ook buiten de EU.
Oost-Vlaanderen
08/03/2013
Beschrijving :
Ik ben momenteel helemaal niet tevreden over mijn huidige tarief. Dit is 150€ per maand. Het gebeurd wel af en toe dat ik vanuit of naar het buitenland bel of sms met mijn gsm. Mijn huidige provider is Proximus.
Vlaams Brabant
07/03/2013
Beschrijving :
Ik wens graag een vergelijking op te maken met mijn huidige tarieven. Ik ben nu klant bij mobistar en betaal maandelijks 15€ per gsm. Ik bel nooit naar of vanuit het buitenland.
Antwerpen
07/03/2013
Beschrijving :
Ik zou naast de prijsofferte ook graag willen weten hoe de procedure gaat indien ik wil veranderen. Bij mijn huidige leverancier werd het contract verlengd zonder mijn medeweten, Hiermee was ik niet gediend en ook dit zal een rol spelen in de prijsvergelijking.
Limburg
20/12/2012
Beschrijving :
Ik ben sinds een maand verhuis naar een nieuwe woning. Het verbruik is dan ook een schatting op basis van het verbruik van 1 maand. Momenteel zijn we aangesloten bij Electrabel. Het nachttarief is iets hoger als het dagtarief, dit omdat het warm water dan word opgewarmd.
Antwerpen
17/12/2012
Beschrijving :
Graag uw beste prijsofferte voor elektriciteit Voor een oude woning in Maasmechelen. Het betreft hier een gebouw uit 1900 waar ik deze zomer, na de nodige renovaties, zal intrekken. Ik wens daarom een prijsvergelijking te maken van de elektriciteitskosten.
Limburg
06/12/2012
Beschrijving :
We hebben deze offerteaanvraag gedaan voor onze dochter. Zij zal in de nieuwe woning intrekken vanaf wanneer er een elektriciteitsleverancier is. De bekabeling en elektriciteitskast is reeds aanwezig
Antwerpen
05/12/2012
Beschrijving :
wij plaatsen hoogspanningscabine ,100kba, tegen begin december en zoeken een voordelige elektriciteitsleverancier afname 150 mwh piek afname 50 mwh dal graag uw prijs aub , dank u
West-Vlaanderen
14/11/2012
Beschrijving :
Het betreft een nieuwbouwappartement waarin nog wat moet gewerkt worden en waarbij de planning is dat er huurders zijn tegen 1/1/2013, die hun eigen leverancier en contract kunnen afsluiten. Ik ben momenteel op zoek naar een leegstandscontract voor 2 of 3 maanden. Gelieve via mail contact op te nemen.
Oost-Vlaanderen
26/10/2012
Lees meer Meer voorbeelden