Welkom bij Energicelektro

Over ons


Energicelktro is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse elektrische werken. Wij zijn gevestigd in België in de stad Bree en wij zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur. Wij staan voor u klaar in de hele regio Limburg om al uw elektrische problemen op te lossen.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Het is belangrijk om een kwalitatief goed en standaard elektrisch netwerk te hebben. Energicelktro zet zich in om u te helpen bij de herstelling, het onderhoud en de opwaardering van uw elektrische omgeving. Daartoe stellen wij onze knowhow en ons professionalisme tot uw beschikking door het leveren van een zorgvuldig werk, met inachtneming van de verschillende geldende normen.

Doe een beroep op ons voor onze verschillende diensten, wij komen tussen voor kleine elektrische installaties, verwarming, verlichting, maar ook voor grotere installaties zoals de installatie van een beveiligingssysteem, toegangscontrole, airconditioning, elektrische panelen, verdeelkast, computernetwerk, enz. Wij volgen onze klanten op de voet, of het nu gaat om een professional of een particulier, wij beheren het onderhoud van uw installaties om een langdurige veiligheid te garanderen.

Wij zijn opgeleid om u dagelijks meer comfort te bieden en de veiligheid van uw elektrische installaties te verzekeren. Wat uw behoeften ook zijn, Energicelktro beantwoordt al uw vragen en biedt u gepersonaliseerd advies en een gratis bestek.

Snelle reparatieservice

Ons team biedt een snelle reparatieservice voor het oplossen van kleine alledaagse problemen waarmee professionals en particulieren te maken kunnen krijgen. Neem in deze situatie contact op met ons bureau voor een interventie aan uw warmwatertank, elektrische kachels en nog veel meer. In noodgevallen beschikken wij over de middelen en vaardigheden om snel in te grijpen en keurig werk af te leveren met inachtneming van de diverse geldende normen.

Elektrische installaties

Op grond van onze ervaring kunnen wij zeggen dat de meeste interventies betrekking hebben op de installatie van elektrische apparaten. Het is dus in dit kader dat iedereen een beroep kan doen op ons bureau voor de installatie van elektrische meters of borden en vele andere systemen. Vóór onze tussenkomst kunt u ons om een kostenraming vragen, die u gratis zal worden toegezonden en aan de hand waarvan wij uw verzoek kunnen analyseren om doeltreffend op te treden.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Het hele team van Energicelktro staat bekend om zijn relationele kwaliteit, wij dragen zorg voor elk van onze klanten om aan hun verzoek te voldoen. Heb je een interventie of advies nodig? Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord, wij bieden u de prijsopgave. Onze reputatie in Limbourg is gebaseerd op de tevredenheid van onze klanten. Ons team maakt dan ook een erezaak van de kwaliteit van onze diensten.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Energicelektro
Oudestraat 14 
B-3960 Bree, Belgium
BTW: BE0760355977
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.