Welkom bij EMS (Online Merchant Services)

Over ons


Wij zijn EMS (European Merchant Services B.V.), uw expert voor betaaloplossingen.

Bent u een handelaar of ondernemer? Heeft u een winkel en/of webwinkel? Zoek dan niet verder! Wij zorgen voor betaalsystemen zodat uw klanten kunnen betalen zonder zorgen en aan de beste prijs.

Bij EMS kunt u terecht voor betaalmethoden die passen bij de doelgroep en het servicemodel van uw zaak. Wij bieden betaaloplossingen voor in uw winkel, zowel met vaste als met mobiele EMS-betaalterminals.

Ook voor uw webwinkel regelen we de online betalingen met de EMS-internetkassa. Heeft u vragen? Dan staat ons team voor u klaar om u te helpen.

Verder is het ook mogelijk om deze twee te combineren in een omnichannel betaaloplossing en dankzij het My EMS-portaal kunt u een volledig overzicht krijgen van uw omzet aan de hand van rapportages en grafieken. 

We hebben al 15 jaar ervaring en blijven steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zijn we uitgegroeid tot specialisten op vlak van e-commerce en multichannel, en begeleiden we onze klanten met onze extra diensten.

We zetten onze klanten op de eerste plaats en werken samen met ervaren partners. Zo bieden we u steeds de beste service en kan u rekenen op kwaliteit.

Op zoek naar een partner voor uw e-commerce en multichannel kanalen? Vraag gerust een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij EMS bieden we verschillende diensten op vlak van betaaloplossingen aan. We helpen uw bedrijf met het verwerken van betalingen, online of in de winkel. We hebben ook een aanbod aan aanvullende diensten om u nog meer te kunnen begeleiden bij uw verkopen.

Dynamic Currency Conversion

Met ons Dynamic Currency Conversion (DCC) systeem betalen uw internationale klanten zonder moeilijkheden in hun eigen valuta. Op die manier kan de klant duidelijker inschatten wat de prijs is en hoeft er niet worden omgerekend aan de hand van de wisselkoers.

Met Dynamic Currency Conversion berekent u automatisch de prijs voor uw klant. Bovendien verdient u aan de conversie. Met DCC heeft u altijd de meest recente wisselkoers.

EMS Chargeback Team

Wij helpen u om minder kosten uit te geven aan terugboekingen of chargebacks. Ons EMS Chargeback Team is gespecialiseerd in de regelgeving rond terugboekingen en zal per case bekijken of er sprake is van onterechte chargebacks.

Ons team evalueert iedere case zodat u dat niet meer hoeft te doen. Bovendien nemen ze de nodige stappen om u kosten op terugboekingen te besparen. U heeft minder werk, bespaart op chargebacks en kan rekenen op onze expertise. 

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw betalingen? Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
EMS (Online Merchant Services)
Dublinstraat 31/004
9000 Gent, België
BTW: BE0795617160
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .