Welkom bij Electro Verkinderen

Over ons


Vind je dat je alles lang genoeg op z’n beloop hebt gelaten en wil je omwille van die reden zo snel mogelijk de alternatieve energietoer op gaan in de vorm van zonnepanelen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, aangezien Electro Verkinderen gespecialiseerd is in alles wat met zonnepanelen te maken heeft! Ons bedrijf is gelegen in Ieper en we zijn actief in de regio’s Luik, Namen, Waals-Brabant en West-Vlaanderen. We gingen al in 2012 van start in de sector, wat wil zeggen dat we door de jaren heen de nodige kennis en ervaring in het vak hebben weten vergaren om zo uitgroeien tot een toonaangevende speler in het zonnepanelenlandschap.

Bij Electro Verkinderen hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. Zo proberen we steeds een zo goed mogelijke verstandhouding uit te bouwen met ons cliënteel en hopen we erop dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Om de daad bij het woord te voegen, gaan we niet over een nacht ijs. We opteren er doelbewust voor om uitsluitend personeel aan te werven dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring aan de man kan brengen. Bovendien volgen we op tijd en stond een bijscholingscursus. Op basis daarvan weten we altijd perfect wat er speelt in de branche en kunnen we zodoende onze diensten nog meer optimaliseren.

Ben je na het lezen van bovenstaande info mee met ons verhaal, maar wens je graag nog wat extra info te bekomen? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze enthousiaste werknemers zullen alles in het werk stellen om met een oplossing op maat voor de dag te komen die tot in de puntjes beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Electro Verkinderen houden we ons hoofdzakelijk bezig met zonnepanelen en alles wat daarmee verwant is. Op het vlak van service kan je alvast op je beide oren slapen dat die uiterst kwaliteitsvol en professioneel verloopt: we maken steevast gebruik van de beste materialen die de markt te bieden heeft, onderhouden een efficiënt tempo en hanteren correcte prijstarieven.

Zonnepanelen brengen tal van voordelen met zich mee: het is een groene, duurzame en veilige vorm van energie. Bovendien blijft de prijs alsmaar zakken en het rendement alsmaar stijgen. Redenen genoeg om de proef op de som te nemen als je het ons vraagt…

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Electro Verkinderen
Steenstraat 38 
8904 Ieper, Belgium
BTW: BE0421.501.622
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.