Welkom bij Ecodomo

Over ons


Voor energiezuinige oplossingen voor verwarming en sanitair kan u bij Ecodomo terecht. Ecodomo streeft ernaar om hun klanten een energiebesparende oplossing op maat te bieden en het bedrijf helpt u daarnaast ook met premie-aanvragen. De werknemers van Ecodomo bezorgen u namelijk een stappenplan om een premie aan te vragen en u krijgt een ingevuld document van informatie dat u moet meegeven aan uw distributienetbeheerder.

Dat ze over het Rescert certificaat van bekwaamheid beschikken is dus niet onlogisch. Dat certificaat houdt in dat u gegarandeerd bent van een betrouwbare en kwaliteitsvolle dienstverlening bij Ecodomo. Het bedrijf heeft als doel om uw energiefactuur te doen dalen en om het aandeel hernieuwbare energie te doen stijgen. Ten slotte is het nog belangrijk om weten dat het bedrijf een energielab heeft in Harelbeke waar u informatie kan krijgen over de mogelijkheden om te (ver)bouwen op een energiezuinige manier.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ecodomo biedt zowel advies om jouw energie ecologischer te maken, als ook producten om ecologische energie op te wekken.

Advies

Ons doel bestaat uit twee delen, we willen jouw energiefactuur doen dalen en het aandeel hernieuwbare energie in België doen stijgen. Tegen 2050 willen we dat heel België is overgeschakeld naar hernieuwbare energie.

We houden ons in ons advies aan de energiedriehoek. Deze bestaat uit drie pijlers:

 1. Probeer je te beperken tot zo min mogelijk energie. Je zolder isoleren is daarom een must
 2. Gebruik hernieuwbare energie zoals zonnepanelen, of een waterpomp, of beide.
 3. Gebruik fossiele brandstoffen enkel indien nodig. Gebruik deze efficiënt en zorg dat deze zo schoon mogelijk zijn.

Hoe gaan we te werk in zo’n advies? Dit doen we in drie stappen. Eerst maken we een analyse van uw energiefactuur. Zo komen we te weten of je niet te veel betaald. Ten tweede sporen we alle grote verbruikers op. Oude elektrische toestellen verbruiken veel energie. Dit willen we vermijden. Oude toestellen kunnen vervangen worden, of op een betere manier gebruikt worden. Ten laatste maken we een voorstel voor jou. We tonen je dan wat er mogelijk is, rekening houdend met jouw budget.

Op korte termijn zal je energiefactuur dalen, en zal je de investeringen terugverdienen. Op lange termijn zal de waarde en comfort van je huis stijgen, draag je je steentje bij voor het milieu en bouw je mee aan een betere toekomst.

Met deze investering kan je ook kans maken om een premie aan te vragen. Zo zijn er bijvoorbeeld vijf premies die interessant kunnen zijn voor je. Je kan een premie aanvragen bij je netbeheerder voor het plaatsen van een zonneboiler of een warmtepompboiler. Nog een mogelijkheid is de BENO-pas of totaalrenovatiebonus. Er is ook de burenpremie, de Vlaamse renovatie premie en de verbeteringspremie voor werken aan de woning. Voor meer info over deze premies kunt u onze site bekijken.

Aanbod van producten

We bieden oplossingen aan voor zowel verwarming, sanitair als voor zonnepanelen. In ons aanbod voor verwarmingsoplossingen bieden we condensatieketels, warmtepompen, airco, radiatoren en thermostaten, maar ook vloerverwarming en verwarmingsaudits. Qua sanitair bieden we je de mogelijkheid aan om te kiezen tussen zonneboilers, warmtepompboilers, waterverzachters en regenwaterfilters. En als laatste zijn er ook de zonnepanelen om je hernieuwbare energie te leveren.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Certificaten / Awards


Beoordelingen 

Germain  D .

04/06/2018    Waregem


Project : Condensatieketel voor een woning in Waregem
Beoordeling :
vicky  T .

23/03/2018    torhout


Project : Aanvraag Condensatieketel te Torhout
Beoordeling : goede uitleg en de nodige informatie ontvangen

Realisaties

Adres
Ecodomo
Stasegemdorp 23 
B-8530 Harelbeke, Belgium
BTW: BE0840588637
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.