Welkom bij Eco Serv

Over ons


Nood aan een betaalterminal voor uw zaak? Bij ECO-SERV verkopen en verhuren we verschillende betaalterminals voor commerciële toepassingen. Daarnaast kan u ook rekenen op alle daarbij horende artikelen zoals papier- en kassarollen. Uiteraard bieden wij u ook de nodige technische ondersteuning zodat u steeds op uw betaalterminal kan rekenen!

  • Waarom kiezen voor ECO-SERV? Wij zijn een onafhankelijke expert. Wij gaan dus samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke behoeften, wensen en budget. De optimale uitkomst kan u enkel krijgen dankzij een gepersonaliseerde service zoals de onze.
  • Nog niet overtuigd? Bij ons bent u gegarandeerd van kwaliteit aan een scherpe prijs!

Twijfel niet en vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij staan steeds ter uw beschikking in heel de BENELUX.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij ECO-SERV kan u alles vinden waar u nood aan heeft wat betreft betaalterminals. Naast mobiele terminals waarvan u zelf het type verbinding kan kiezen, leveren wij ook toebehoren zoals data-Simkaarten en papierrollen voor betaalterminals en kassaprinters. Tot slot kan u ook beroep doen op onze technische bijstand.

Betaalterminals

U kan kiezen voor verschillende betaalsystemen. Zo hebben wij mobiele betaalterminals die verschillende verbindingen ondersteunen zoals GPRS, LAN en Wifi en soms een combinatie van allemaal.

U klanten krijgen de gebruiksvriendelijkheid die ze wensen, zoals zowel de optie om fysiek met een pincode te betalen als de optie om contactloos de rekening te vervullen.

Toebehoren

Uiteraard leveren wij ook toebehoren om de efficiënte werking van uw betaalterminal te verzekeren. Een jaarlijks data-abonnement gekoppeld aan een mobiele betaalterminal? Dat kan!

Via een Simkaart voegt u deze automatisch toe. Wanneer u dit type terminal huurt, is het data-abonnement bovendien ingerekend in de maandelijkse huurprijs!

Ook andere gerelateerde artikelen kan u ook bij ons vinden. Zo beschikken wij over papierrollen of thermorollen voor betaalterminals en kassaprinters.

Service

Wij bieden u ook een Service Contract Technische Bijstand aan, zodat u nooit een lange tijd zonder uw betaalterminal moet. Wij bieden uw elke werkdag in de week instant telefonische of digitale ondersteuning aan wanneer er zich storingen voordoen.

Bij een defecte terminal wordt u zelfs binnen de 48 uur een nieuwe terminal toegestuurd. Uw klanten kunnen dus ten allen tijde veilig en snel betalen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Marleen  D .

03/05/2021    Oostende


Project : betaalterminal te Oostende
Beoordeling : neutraal over dit bedrijf
Ginette  D .

12/12/2020    Brugge


Project : Toonbankterminal voor een zaak in Brugge
Beoordeling : zijn waarschijnlijk ook goed
Adres
Eco Serv
Maalse Steenweg 90 
B-8310 Brugge, Belgium
BTW: BE0871455918
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.