Welkom bij Earth Wind & Solar Energy

Over ons


Wij zijn Earth Wind & Solar Energy (EWS Energy), een innovatief familiebedrijf en een autoriteit op het vlak van zonnepanelen, zonneboilers, centrale verwarming, warmtepompen en windenergie. Ook voor onderhouds- en herstellingswerken kan u bij ons terecht. Op basis van hun ervaring en vakmanschap is EWS Energy uitgegroeid tot de belangrijkste installateur van hernieuwbare energie installaties in Merchtem en brede omgeving. Woont u in Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen of Brussel? Dan staan wij voor u klaar!

EWS Energy biedt totaaloplossingen aan inzake duurzame en hernieuwbare energiesystemen. Wij zorgen ervoor dat u milieubewust kan leven met een investering die u op termijn terugverdient en waar u nog veel langer van kan genieten.

Duurzame energie is vandaag een erg technische aangelegenheid. Daarom zijn we bij Earth Wind & Solar Energy stuk voor stuk ervaren technici. Door de laatste trends te volgen combineren we onze ervaring met de nieuwste technieken. Zo bent u met EWS Energy zeker van duurzame en betaalbare oplossing.

Wij zijn ten allen tijden bereid om u professioneel advies over duurzame energie te geven. Vanaf het eerste contact staan we voor u klaar. We bekijken uw wensen, uw noden en uw budget en staan u bij met raad en daad. Op basis van alle informatie werkt Earth Wind & Solar Energy een gratis en vrijblijvende offerte uit op uw maat! 

Meer weten over hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van Earth Wind & Solar Energy beoordelen? Lees hier alle getuigenissen! Indien u op zoek bent naar een specialist in zonnepanelen, zonneboilers, cv-systemen, warmtepompen of windenergie, dan bent u bij Earth Wind & Solar Energy alvast aan het juiste adres.

Neem via deze pagina contact op met EWS Energy en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Milieuvriendelijke totaaloplossing nodig met een hoog rendement? Daar zorgen we bij EWS Energy voor!

Zonnepannelen

Zonnepanelen zijn een slimme investering. U verdient in 6 à 9 jaar uw investering terug waarna u enkel nog bijkomend voordeel hebt! U draagt uw steentje bij in de strijd tegen de opwarming van het klimaat en moet niet meer gebukt gaan onder de constante schommelingen van de energieprijzen in Vlaanderen.

  • Wilt u uw huis verkopen? Uw E-peil verlaagt drastisch dankzij zonnepanelen. Uw woning of bedrijf is een stuk aantrekkelijker dankzij de verbeterde energieprestatie.
  • Addertje onder het gras? Toch niet, zonnepanelen meer dan 25 jaar mee met minimaal rendementsverlies en een minimaal aan onderhoud!

Zonneboiler

U kan er ook voor kiezen om een zonneboiler te zetten. Zon warmt uw water nog efficiënter op dan dat het u van energie voorziet en een zonneboiler heeft een even lange levensduurte. U spaart tonnen CO2 uit. Op een jaar tijd kan u tot wel 60% van uw water met de zon opwarmen!

Wartempompen

Warmtepompen zijn de absolute toekomst voor de verwarming van uw huis. Ze onttrekken warmte van de bodem, het bodemwater of de lucht en geven het binnen af. Zo overbrugt u de wintermaanden met minimaal energieverbruik!

Bovendien kan een warmtepomp ook warmte terug afgeven om de hitte tijdens de zomer buiten te houden. CO2 uitstoot nihil voor minstens 20 jaar! Dankzij de premies die momenteel beschikbaar zijn voor een warmtepomp zijn ze een zeer interessante investering.

CV-systemen

Uw centrale verwarmingssysteem krijgt een oplossing op uw maat. Zo bespaart u geld en doet u uw duit in het zakje voor het klimaat.

Windturbines

Kleine windmolens voor particulier gebruik zijn interessant aan de kust of op een heuvel. De windkracht levert heel wat energie op zodra de windsnelheid hoog genoeg is!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Patrick  S .

29/03/2021    Berlare


Project : Zonnepanelen voor een huis in Berlare
Beoordeling : Offerte naderhand opgestuurd per mail/uitleg minder nauwgezet
Stefanie  V .

09/03/2020    Grimbergen


Project : Zonnepanelen in Grimbergen
Beoordeling : Blijkt goed op de hoogte van zijn product!
Robert  S .

15/11/2019    Wemmel


Project : panneaux a 1780
Beoordeling : Petite société familiale, j'ai du rappeler pour recevoir l'offre ce qui ne m'a pas mis en...
(Lees verder)
Veerle  V .

20/11/2019    Zemst


Project : zonnepanelen voor een woning in Zemst
Beoordeling :
Adres
Earth Wind & Solar Energy
Paddebroeken  2
B-1785 Merchtem, Belgium
BTW: BE0887478140
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.