Welkom bij Dudeck

Over ons


Dudeck is een bedrijf gespecialiseerd in dakwerken, elektriciteitswerken en gyprocwerken, actief in Oost- en West-Vlaanderen. Wij zijn de partner die u zoekt! Jarenlange ervaring en een uitgebreide expertise maakt dat wij al uw dakwerken tot een goed einde brengen. Onze vakmannen hechten veel belang aan een uitstekende afwerking en werken alles tot in de puntjes af, want het zit’m in de details, toch?

Grote projecten, kleinere projecten, nieuwbouwprojecten of renovatiepanden, alles is mogelijk. Wij staan paraat voor zowel particulieren als bedrijven, met uitstekende diensten en een uitzonderlijke klantenservice. Onze vakmannen komen ter plaatse om alles met u te bespreken en de situatie goed te kunnen inschatten. Uw wensen en verwachtingen worden dan ook altijd in rekening gebracht. Wees er bovendien ook maar zeker van dat u altijd betrokken zal worden bij de uitvoering van uw eigen project, indien u dat zelf wenst uiteraard. Kwaliteit wordt bij ons dus hoog in het vaandel gedragen. Waar wacht u nog op?


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


De diensten van Dudeck bestaan uit het volgende:

 • Dakwerken van A tot Z: in het geval uw dak toe is aan vernieuwing, uw dakgoten vervangen moeten worden, u toe bent aan dakisolatie, … etc, kan u rekenen op Dudeck. Platte én hellende daken worden geplaatst en gerenoveerd a.d.h.v. de beste materialen op de markt. Voor platte daken doen zij voornamelijk beroep op EPDM, een materiaal dat ten aller tijden waterdichtheid verzekert. Voor hellende daken hebt u veel keuze, waaronder leien en dakpannen, maar ook voor staande naden in zink kan u bij hen terecht. De vakmannen zijn bovendien ook gespecialiseerd in het plaatsen van dakgoten, hanggoten of Velux-ramen. Zoals u zelf wel al merkt, staan zij in voor het totaalproject van begin tot einde. Hebt u misschien zin om de kosten wat te verlagen, door zelf actief deel te nemen aan de uitvoering van uw project? Dit kan!
 • Elektriciteitswerken: een goed en veilig elektriciteitsnetwerk is in alle omstandigheden ontzettend belangrijk. Daarom is een correcte en veilige installatie bij hen een vereiste die hoog in het vaandel wordt gedragen. De installatie gebeurt bovendien altijd conform de wetgeving, zodat zij u die veiligheid ook steeds weer kunnen garanderen. Voor een professioneel geplaatste en gekeurd elektriciteitsnetwerk moet u dus bij hun zijn! Het proces zal beginnen met het uittekenen van een professioneel elektriciteitsplan door hun vakmannen, daarna volgt er een deskundige plaatsing en tenslotte zal de afwerking plaatsvinden. Van begin tot einde staan zij paraat!
 • Gyprocwerken: de vakmannen van Dudeck zorgen, koste wat het kost, voor een excellente uitvoering van uw gyprocwerken. U zal verschillende voordelen ondervinden, waaronder een snelle plaatsing, een propere afwerking, vocht afwerend en brandwerend materiaal, een goede thermische en akoestische isolatie en uiteraard nog veel meer.

Zoals u zelf wel al opmerkt, kan u Dudeck inhuren voor verschillende soorten werken, met een vlekkeloos eindresultaat als woord van eer. Wacht daarom niet langer en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

 

 

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Fleur  V .

30/03/2021    Izegem


Project : Dakwerken voor een huis in Izegem
Beoordeling : Snelle contactname, snelle offerte, vriendelijk
Kris  S .

14/03/2021    Meulebeke


Project : dakwerken voor 8760 meubeleke
Beoordeling : Vriendelijk, duidelijk en snel
Nico  T .

01/03/2021    Deinze


Project : Dakwerken voor een woning in Deinze
Beoordeling : Pers die zn vak kent
De Waele  V .

14/01/2021    Waregem


Project : dakwerken te 8790
Beoordeling : Eerste contact is goed verlopen
Didier  H .

25/01/2021    Ruiselede


Project : Dakwerken voor een huis te Ruiselede
Beoordeling : Vlug een offerte ontvangen maar te duur
Adres
Dudeck
Brandstraat 63 
B-9870 Zulte, Belgium
BTW: BE0879474749
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.