Welkom bij D'Tral

Over ons


Voel je je niet langer veilig in je eigen huis of op de werkvloer? Dan is het zaak om de alarmbel te luiden en kordaat in te grijpen! D’Tral stelt zich graag kandidaat om je hierin bij te staan. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alarmsystemen en beveiligingssystemen.

Ons bedrijf situeert zich in Antwerpen en dat is ook de regio waarin we uitsluitend actief zijn. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring in het vak vergaard, wat van ons een betrouwbare en gerespecteerde kracht in de sector maakt.

D’Tral hecht veel belang aan de tevredenheid van z’n klanten. We trachten steeds een optimale relatie te onderhouden met ons cliënteel en met hen een engagement op lange termijn aan te gaan.

Om aan die doelstellingen te voldoen, spreekt het voor zich dat we enkel werken met mensen die de juiste opleiding gevolgd hebben en over de nodige ervaring beschikken. Verder scholen we ons op regelmatige basis bij.

Op die manier zijn we te allen tijde perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in de branche en kunnen we tijdig ingrijpen indien er zich onverwachte wendingen zouden voordoen.

Lijkt het je wat om je op onze diensten te beroepen, maar zou je eerst nog antwoord willen krijgen op bepaalde vragen? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen.

Ons team van gemotiveerde werknemers zal er alles aan doen om je de oplossing op maat aan te reiken die volledig strookt met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De specialisaties van D’Tral strekken zich uit over alarm- en beveiligingssystemen. Wij hebben maar een prioriteit en dat is de veiligheid van jezelf, je gezin en je werknemers te waarborgen.

We verzekeren je dat we bij de uitvoering van onze klussen enkel gebruik maken van materialen van de beste kwaliteit.

Bovendien onderhouden we een strak tempo en vragen we correcte prijzen voor onze geleverde diensten.

Een alarmsysteem is simpelweg het beste afschrikmiddel tegen dieven. Er bestaan modellen voor elk denkbaar budget en je beschermt er zowel je eigendommen als je dierbaren mee.

Op basis van jouw persoonlijke wensen (type alarmsysteem, type gebouw en totale oppervlakte) bieden wij je de oplossing waaruit je het meeste profijt zal halen.

Naast alarmsystemen behoren beveiligingssystemen eveneens tot onze mogelijkheden. Of je nu een alarmsysteem of camerabewaking wenst of een combinatie van beiden: bij ons kan het allemaal!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
D'Tral
Lambrechtshoekenlaan 12 
B-2170 Antwerpen, Belgium
BTW: 0413.258.404
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.