Welkom bij Dm Security

Over ons


De opzet bij DM Security uit Tienen is simpel: de klant een snelle en kwalitatieve service garanderen. Met 10 jaar ervaring in de beveiligingssector zijn wij jouw ideale partner om in specifieke situaties ervoor te zorgen dat veiligheidsrisico’s zich tot een minimum te beperken. Of je nu een particulier of een KMO bent, dat speelt geen enkele rol: DM Security heeft de oplossing die het nauwst aansluit bij jouw budget en jouw wensen. We zijn overigens actief in de regio’s Vlaams-Brabant, Limburg en Luik.

DM Security biedt je alle nodige beveilingssystemen aan en werkt enkel samen met de beste merken. Zo kan je beroep doen op onze specialisten van DM Security voor maatwerk in camera-, inbraak- en brandbeveiliging, alsook voor toegangscontrole.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Inbraken zijn vandaag de dag jammer genoeg niet weg te denken uit onze maatschappij. Dag in dag uit worden er overal ter wereld tal van zaken gestolen, het ene al wat waardevoller dan het andere. Bij DM Security dragen wij het veiligheidsgevoel hoog in het vaandel en ons motto luidt beter voorkomen dan genezen. DM Security is gespecialiseerd in:

 • Camerabeveiliging
 • Brandbeveiliging
 • Inbraakbeveiliging
 • Toegangscontrole

Met camerabeveiliging bewaar je de controle over je eigendommen en kan je ten allen tijde een oogje in het zeil houden. De verschillende soorten camera’s en hun diverse mogelijkheden zijn impressionant: je kan ze zowel binnen als buiten opstellen en zowel in het zicht als uit het zicht plaatsen, ze kunnen vast of flexibel zijn met al dan niet de mogelijkheid om in te zoomen, je kan kiezen voor zwart-wit beelden of kleurbeelden en je beschikt over ingebouwde infraroodverlichting waardoor ook ’s nachts heldere beelden gemaakt kunnen worden. Kortom: ze bieden je een maximum aan beveiliging op eender welk oppervlak.

Naast camerabeveiliging bestaat er ook zoiets als brandbeveiliging. De kans op brand mag dan wel veel kleiner zijn dan de kans op inbraak, toch wil je het niet riskeren dat je je bezittingen in de vlammen ziet opgaan. Met ons branddetectiesysteem ruim je dat risico van de baan. Het is altijd mogelijk om het branddetectiesysteem aan een inbraakbeveiligingssysteem te connecteren.

Bovenop de camera- en brandbeveiliging heb je dus ook de welgekende alarmsystemen. Die smoort elk potentieel gevaar in de kiem. Inbrekers hebben nauwelijks een voet op je erf gezet en de sirene gaat af. Dat is niet enkel detectie van inbraak, maar ook signalisatie ervan. De dief voelt zich onmiddellijk betrapt en ziet zichzelf genoodzaakt om de aftocht te blazen.

Ongewenst bezoek voorkomen? Dat kan met toegangscontrole, iets wat vaak gehanteerd wordt in de bedrijfswereld. Je kiest zelf het type (code, badge, ID, vingerafdruk) en hebt volledig in de hand wie er toegang krijgt tot de locatie. Toegangscontrole is ook een mogelijkheid bij jouw thuis, bijvoorbeeld bij een automatische garagepoort.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Maria  D .

10/01/2015    Leuven


Project : Alarmsysteem 3010 Leuven
Beoordeling : zeer goede contacten. de installatie moet nog plaatsvinden.
Paul  M .

08/12/2014    Herent


Project : alarmsysteem voor een woning in Herent
Beoordeling : kort en krachtig excellent voorstel. met gevolg tot aankoop
Frederic  D .

27/11/2014    ezemaal


Project : alarmsysteem voor een woning in ezemaal
Beoordeling : prijs/kwaliteit correct! komt afspraken na; goede afwerking
Frans  V .

22/11/2014    Aarschot


Project : alarmsysteem voor een woning in aarschot
Beoordeling : Correcte informatie. Neutrale opstelling.
Adres
Dm Security
Engelbeekstraat 12 
B-3300 Tienen, Belgium
BTW: BE0838.643.093
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.