Welkom bij Diamond Cleaning Belgium

Over ons


Kijk je uit naar een professionele firma om klussen met betrekking tot schoonmaak en/of ruiten wassen aan uit te besteden? Dan hoef je alvast niet langer verder te kijken, want Diamond Cleaning Belgium is gespecialiseerd in deze zaken! Onze firma tref je aan in Ranst en we zijn actief in de regio Antwerpen. Doordat we reeds in 2016 onze opstart kenden in de sector, groeien we stilaan uit tot een betrouwbare en gerespecteerde kracht in de poetswereld.

Een van de aspecten waar we bij Diamond Cleaning Belgium zo veel mogelijk aandacht aan proberen te besteden, is de tevredenheid van onze klanten. We achten het noodzakelijk om een optimale verstandhouding uit te bouwen met elke klant en vinden het wenselijk om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Om de daad bij het woord te voegen, nemen we het logische besluit om enkel personeel in dienst te nemen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en kan beschikken over een zekere ervaring. Voorts scholen we ons te gepasten tijde bij. Zo weten we quasi altijd waaraan we ons kunnen verwachten in de branche en zijn we onze concurrenten telkens een stap voor.

Smaakt bovenstaande info naar meer en wens je daarom extra info te verkrijgen alvorens je knopen doorhakt? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze gemotiveerde werknemers halen alles uit de kast om met een oplossing op maat voor de dag te komen die tot in de puntjes overeenstemt met hoe jij het in gedachten hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Diamond Cleaning Belgium kwijt zich, zoals de naam ergens al te kennen te geeft, van klussen die te maken hebben met schoonmaken en ruiten wassen. Voor de uitvoering van onze opdrachten maken we gebruik van materialen van topkwaliteit, onderhouden we een efficiënt tempo en vragen we geen overdreven hoge prijzen.

Iedereen werkt het liefst van al in een proper bedrijf, maar we kunnen er inkomen dat het niet evident is om zelf in te staan voor de schoonmaak. Wees daarom niet te verlegen om dergelijke taken uit handen te geven aan een gespecialiseerde firma zoals Diamond Cleaning Belgium. Op die manier verhoog je de hygiëne en laat je de best mogelijke indruk na bij de klant.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Diamond Cleaning Belgium
Pertendonkstraat 35 
B-2520 Ranst, Belgium
BTW: BE0666861043
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.