Welkom bij Deluxe Services

Over ons


Vindt u dat uw dak, zonnepanelen, gevels, terras en oprit er niet meer verzorgd uitzien? Geen zorgen, want Deluxe Services staat voor u klaar! Dankzij ons krijgt u de kans om uw pand weer te laten schitteren gelijk nooit tevoren.

Deluxe Services is dé specialist in reiniging, ontmossing en schilder-/spuitwerken. Wij doen aan algemene reinigingswerken zoals de reiniging van daken, gevels, opritten, industrie, ... maar ook algemene binnen- en buitenschilderwerken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het spuiten van houtwerk of houten constructies, waaronder oude houten wanden, plafonds, trappen, deuren, enzoverder. Wij zorgen ervoor dat uw houtwerk een moderne, nieuwe look krijgt.

U kan bij ons terecht voor een excellent product, een betrouwbare service en een eerlijke prijs! Vraag hier een gratis offerte aan.

 


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Waarom is het zo belangrijk dat u uw dak regelmatig laat reinigen? Daar zijn verschillende redenen voor. Als daken na een lange tijd vuil worden, kan er mos groeien en dit brengt negatieve gevolgen met zich mee. Dit kan leiden tot structurele schade aan uw dakbedekking en dakconstructie, waardoor de waarde van uw huis ook zal dalen.

Daarnaast zal u ook te maken krijgen met vochtproblemen als u niet tijdig ingrijpt. Mos verstoort bovendien ook het uitzicht van uw dak. Een periodieke reiniging is daarom van essentieel belang!

Hoewel een dak reinigen niet altijd even eenvoudig is, garandeert Deluxe Services een uitstekende service. Met de juiste materialen en technieken verloopt alles op een veilige en correcte manier. De vakman start de reiniging met heet water, waardoor u geen sporen meer zal vinden van mos en alg.

Op lange termijn voorkomt u schade, lekkages en hooglopende kosten en wordt de levensduur van uw pand verlengd. Vervolgens zal de vakman beroep doen op een professionele airless verfspuit om uw dak of gevel te schilderen/spuiten/coaten. De producten die gebruikt worden zijn bovendien van zeer hoge kwaliteit, want na de coating is uw dak beschermd tegen alle weersinvloeden. Daarnaast brengt onze coating nog enkele voordelen met zich mee:

 • Waterbestendig
 • Dampopen
 • Water- en vuilafstotend
 • Zeer elastisch
 • Een hoge dekkracht
 • Snelle verwerkingseigenschappen
 • Het droogt snel

Ook voor schilder- en spuitwerken kan u bij Deluxe Services terecht. Zowel voor grote als voor kleine projecten kan u op hen rekenen, dankzij verschillende professionele verfspuiten en ervaren vakmannen. De verfspuit biedt de mogelijkheid om verschillende soorten verf te spuiten, waaronder muurverf, lak, grondverf, epoxy, plamuur en nog veel meer.

Ook hier garanderen zij kwalitatieve machines en materialen die een meerwaarde bieden aan uw woning. Voor Deluxe Services is het van uiterst belang dat zij de beste kwaliteit kunnen aanbieden.

Als u voor Deluxe Services kiest, kiest u voor de beste kwaliteit en een vlotte, betrouwbare service! Twijfel dus niet langer en vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.

 

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Anton  N .

25/10/2018    Essen


Project : Ontmossen van dak te Essen
Beoordeling :

Realisaties

Adres
Deluxe Services
Bredabaan 294 
B-2930 Brasschaat, Belgium
BTW: BE0667679011
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.