Welkom bij Decxan Plastics

Over ons


Zou je je huis graag willen laten uitrusten met nieuwe ramen, deuren en bijhorende beglazing, maar heb je werkelijk geen flauw idee bij welke specialist ter zake je hiervoor moet aankloppen? Dan is dit je geluksdag, aangezien we bij Decxan Plastics gespecialiseerd zijn in deze zaken! Onze firma is gelegen in Oudenaarde en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Ons bedrijf zag in 2016 het levenslicht, waardoor we stilaan ervaring genoeg hebben vergaard om door te groeien tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Decxan Plastics hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie uit te bouwen met elke klant en hopen erop dat onze samenwerking zich niet beperkt tot een enkele klus. Om onze doelen waar te maken, spreekt het voor zich dat we uitsluitend personeel op de loonlijst plaatsen dat de juiste scholing genoten heeft en zich kan beroepen op een minimum aan ervaring. Daarnaast volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Op die manier laten we niets aan het toeval over en zijn we de concurrentie altijd een stap voor.

Klinkt ons aanbod zeker en vast aanlokkelijk, maar blijven enkele van je vragen vooralsnog onbeantwoord? Aarzel in dat geval absoluut niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze team bestaat stuk voor stuk uit vakmensen die erop gebrand zijn om een oplossing op maat aan te brengen die volledig in overeenstemming is met wat jij concreet in gedachte hebt.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Decxan Plastics ben je aan het juiste adres als het aankomt op ramen, deuren en beglazing. Wat onze dienstverlening betreft, gaan we niet over een nacht ijs: we maken steevast gebruik van materialen van topkwaliteit. Daar koppelen we verder nog een efficiënt tempo en eerlijke prijstarieven aan. Wij garanderen je dat je bij ons waar krijgt voor je geld.

We beseffen zelf maar al te goed dat investeren in ramen, deuren en beglazing een grote hap uit je budget kan nemen. Je moet het echter zien als een investering op lange termijn. Vroeg of laat pluk je sowieso de vruchten en geniet je eens te meer van het resultaat van de gemaakte kosten!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Luc  R .

25/02/2021    LIEVEGEM (LOVENDEGEM)


Project : Raam vervangen voor een woning in Lievegem
Beoordeling : Veel te duur
Maelle  G .

18/02/2021    Lessines


Project : Renovation de 4 fenetres et 2 portes pvc
Beoordeling : Rdv par mail et puis le rdv cest tres vite fait en 15min monsieur était parti
Vertaling bekijken
Adres
Decxan Plastics
Bekemolen 1 
B-9700 Oudenaarde, Belgium
BTW: BE0649801218
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.