Welkom bij De Poetsploeg

Over ons


Met De Poetsploeg kunt u uw bedrijf laten schitteren en zo schoon en efficiënt mogelijk laten werken.

Wil je dat het gaat stralen? De Poetsploeg is dé specialist in het schoonmaken van uw bedrijfspand op alle vlakken, in Antwerpen en Limburg.

Diensten

Uw werkplek is de plek waar u en uw medewerkers het grootste deel van uw tijd doorbrengen. Maar het is ook een plek die echt uw bedrijf vertegenwoordigt en het merk van uw bedrijf belichaamt. Zoals iedereen weet, is dynamiek en beweging niet zonder te creëren, en dit is heel normaal, wanorde en vuiligheid. De staat van netheid van een bedrijf is echter een indicatie voor de kwaliteit van het management en draagt bij aan de goede reputatie van het bedrijf. Om uw bedrijf stofvrij te houden en uw klanten nauwgezet te begroeten, doet u een beroep op een schoonmaakprofessional!

De Poetsploeg heeft een team van reinigingsdeskundigen. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, u kunt profiteren van onze hoogwaardige diensten en verbeterde hygiëne. We komen tussen in alle soorten gebouwen en in vele sectoren. Inderdaad, we zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, fabrieken, werkplaatsen, magazijnen, winkels, boetieks... We reinigen, onderhouden en houden ze in een onberispelijke staat van netheid, van vloer tot plafond.

Afhankelijk van het type activiteit dat in uw bedrijf wordt uitgevoerd, maken wij een schatting van de uit te voeren reinigingswerkzaamheden: van eenvoudig afstoffen tot het reinigen van vloeren met water en zeep, inclusief ramen, keukens, toiletten, en niet te vergeten trappen, liften en entreehallen. Uiteraard kunnen ook andere ruimtes aan deze lijst worden toegevoegd, afhankelijk van de configuratie van uw bedrijfspand. Wij besteden bijzondere aandacht aan het desinfecteren van deurklinken, liftknoppen, kantinetafels en keukenwerkbladen. We plannen ook, en volgens uw behoeften, onze interventiefrequentie. Dit kan dagelijks, wekelijks, maandelijks of punctueel zijn. Het is ook mogelijk om onze interventiefrequentie aan te passen aan uw activiteitspieken. Zo kunnen wij uw pand schoonmaken voor en na een receptie of een groot evenement in uw bedrijf. Vertrouw ons uw professionele interieur toe en ontwikkel uw activiteit in een perfecte staat van netheid!

Contact opnemen met

De Poetsloeg wordt in ons vakgebied alom erkend voor de kwaliteit van onze dienstverlening en de discretie van ons team. In feite is het enige wat we onze klanten achterlaten een goede indruk! Neem contact met ons op om samen uw behoeften te definiëren. Wij baseren ons op onze uitwisselingen om u snel en gratis een offerte aan te bieden die aan uw verwachtingen voldoet!


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
De Poetsploeg
Logen 84 
B-2440 Geel, Belgium
BTW: BE0695864241
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.