Welkom bij DATBEST

Over ons


DATbest, gevestigd in Lierre, is een erkend bedrijf voor sloopwerken, asbestverwijdering,loodgieterij,verwarming en airconditioninginstallatie. Dankzij regelmatige bijscholing beschikken onze medewerkers over alle deskundigheid om een kwaliteitsservice te garanderen. Of u nu een professional bent of een particulier, wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw projecten. Wij zijn actief in de regio Antwerpen en staan voor u klaar van maandag tot vrijdag, van 9u tot 17u.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Sloop

Het slopen van een gebouw is een delicate operatie en moet worden uitgevoerd door een gekwalificeerde onderneming die volledig op de hoogte is van de normen en veiligheidsvoorschriften. Daarom kunt u een beroep doen op ons bedrijf, expert op dit gebied. Wij beschikken over de nodige machines en gereedschappen om de afbraak uit te voeren, ongeacht het type structuur dat moet worden vernietigd. Vóór elk werk, klein of groot, stellen wij een diagnose op basis waarvan wij de site in handen kunnen nemen. Deze stap is van essentieel belang om de preventie van onze werknemers en de bescherming van het milieu te garanderen. Als alle vergunningen en administratieve verklaringen zijn verleend, kunnen wij met de sloopwerkzaamheden beginnen .

Asbestverwijdering

Ondanks het verbod dat sinds 1997 in veel landen van kracht is wegens de gezondheidsrisico's, is asbest, hoewel giftig, nog steeds alomtegenwoordig in gebouwen. Asbestverwijdering moet worden uitgevoerd door professionals en wij zijn opgeleid in asbestverwijderingstechnieken. Dit werk is gevaarlijk en moet voldoen aan de wettelijke beperkingen. Na een inventarisatie van de met asbest verontreinigde zones en met behulp van betrouwbaar en doeltreffend materiaal , komt ons team in alle veiligheid tussenbeide, met alle nodige handelingen en voorzorgsmaatregelen. Onze technieken zijn geschikt: eenvoudige handelingen, incubatorzak en hermetische zone. Wij zorgen ook voor de verwijdering en verwerking van afval. DATbest is de nummer 1 in asbestsanering!

Technisch

Wij ondersteunen u bij de technische installatie van sanitair, verwarming en koeling. Onze vaardigheden stellen ons in staat u te begeleiden naargelang uw behoeften en uw budget. Installatie van een verwarmingsketel, zonneboiler, warmtepomp, enz. Wij houden ons bezig met de verkoop en installatie van alle soorten verwarming en airconditioning. Wij zijn in staat om u met ernst en nauwgezetheid kwaliteitsdiensten te leveren.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Een sloop-, asbestverwijderings- of thermische installatieproject? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Ons team van deskundigen is vastbesloten u binnen 48 uur met professionaliteit en efficiëntie te antwoorden!


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
DATBEST
Ondernemersstraat 8 
B-2500 Lier, Belgium
BTW: BE0756840124
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.