Offerteaanvraag:
Dakwerken voor een woning in Mechelen

Beste, Bij de sneeuwval enkele weken geleden kregen we plots een lek in ons plat dak, dit zorgt tevens voor vochtproblemen op het plafond in de living. Oorzaak is deels vanwege slechte afvoer. Gaat om oude woning die we recent kochten en waar nog wel meer renovatiewerken aan zijn. In eerste instantie zouden we dus het bestaande plat roofing dak willen vernieuwen + isoleren. Indien dit goed verloopt is er ook de opportuniteit om binnen enkele jaren het schuin dak volledig te vernieuwen. (+ plaatsen Velux)

2800 (Antwerpen)

Zoektermen: 

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Vlaams Brabant

Graag een offerte voor het plaatsen van een nieuw dak op een rijwoning: - breedte van het huis +/- 4m20 - diepte +/- 8 m - 2 dakkapellen - een kleine velux - isolatie - dakgoten - liefst zwarte pannen Origineel is de woning van 1953.

Lees meer

Oost-Vlaanderen

Het gaat op een oppervlakte van ongeveer 60 m². Onder de oude dakbedekking zitten asbestplaten. Kepers zijn in goede staat (geen tekenen van houtworm, ook bevestigd door architect).
Het dak dient geïsoleerd te worden voor de winter aangezien mij...

Lees meer

Oost-Vlaanderen

De daknok en zijkant van mijn hellend dak zijn niet netjes afgewerkt door de vorige eigenaar, de pannen zijn gemetst. Ik wou deze pannen opnieuw laten leggen. Het is geen groot werk en het is ook niet dringend.

Lees meer