Offerteaanvraag:
Dakwerken te Hamme

Ik zou 3 zaken willen vernieuwen / renoveren aan mijn bestaande dak. 1 De scheiding tussen mijn buurman zijn zijgevel en mijn pannendak is nu uit bekleed met roofing . Deze is versleten en zou door een andere duurzamer materiaal moeten vervangen worden. Lengte ongeveer 19 gewone dakpannen. Ik moet nog kijken hoeveel dakpannen ik nog op reserve heb. 2 Ik denk dat het niet slecht zou zijn om mijn nokpannen eens te herleggen en goed afdichten. Deze zijn nu gecementeerd maar is niet echt meer ok volgens mij . Graag jullie mening . 3 Mijn gemetste schouw opnieuw uitslijpen en her voegen of eventueel herstellen en nadien uit bekleden met duurzaam materiaal . Tot slot heb ik nog een 2de schouw aan de achterkant van mijn dak die geen dienst meer doet. Afhankelijk van de offerte prijs zou ik deze misschien willen weg doen tot juist onder het dak en toeleggen met pannen. Foto's zijn zeker beschikbaar !

9220 (Oost-Vlaanderen)

Zoektermen:  schouw herstellen

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Antwerpen

Asbestdak met leien, +- 75 m². Graag omzetten naar een pannendak, hergebruik van 3 bestaande veluxen, afbraak van 2 schoorstenen inclusief verlenging van 1 dwarsbalk (zit in de schouw gemetst). Voor de dakbedekking hadden we graag leien.

Lees meer

Antwerpen

Een deel van mijn nokpannen zijn los gekomen en gevallen, Twee à drie nokpannen moeten vervangen worden.
Daarnaast is het smeerwerk aan de zijkant losgelaten en dient er wat reparatie gedaan te worden aan het metselwerk in de punt.
Ik zou ...

Lees meer

Antwerpen

Het betreft een vrijstaande woning van 1966 waarvan het dak ooit bewerkt werd in 1990. Het huis is langs elke zijde bereikbaar. Het gebouw is 12,5 m breed en 8 meter diep. Het dak zal dan ongeveer 156 m² zijn. We wilden eventueel graag zelf de verwij...

Lees meer