Welkom bij Dakwerken Koen De Ruysscher

Over ons


Geen enkel dak is te hoog voor Dakwerken Koen De Ruysscher. Met al jarenlang ervaring in het leggen van daken, maar ook in het isoleren van daken, zijn we uw ideale partner voor uw dak. Maar ook voor uw gevel kan u ons contacteren. Wij zijn evengoed ook ervaren in gevelwerken, gevelrenovaties en isolatie in uw gevels. Wat u maar wenst voor uw dak of gevel, wij helpen u verder.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dakwerken

Wij verrichten dakwerken op zowel platte als hellende daken. Platte daken bedekken we met roofing. Om ervoor te zorgen dat er geen lekken ontstaan, werken de boorden van deze platte daken af met EPDM of Resistrix. Deze producten zorgen ervoor dat uw dat tegen weer en wind kan. Hellende daken kunnen worden bedekt met dakpannen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren naar gelang de stijl van uw woning.

Dakisolatie

Om ervoor te zorgen dat de warmte of koelte in uw huis blijft, is het belangrijk een goed geïsoleerd dak te hebben. Bij een slecht of niet geïsoleerd dak verliest men tot 30% van de warmte, met als gevolg dat uw energiefactuur 30% duurder is dan dat deze zou moeten zijn. Wij kunnen u helpen uw dak goed te isoleren. Hiermee woont u veel comfortabeler en moet u minder stoken wat goed voor uw portemonnee is en voor het klimaat.

Gevelwerken

Uw gevel heeft net zoals uw dak de nodige aandacht nodig. Zo bestaat er verschillende soorten gevel bekleding. Wilt u uw gevel bekleden met hout, of met een materiaal dat u gevel zelfs isoleert? Er zijn veel mogelijkheden om uw buiten muren te beschermen en zo een stijlvolle gevel te bekomen.

Gevelrenovatie

Door weer en wind staat uw huis u te beschermen. Maar uw woning en vooral uw gevel lijdt hier onder. Het is van belang uw gevel af en toe te laten onderzoeken of er geen erosie of afbrokkeling optreedt. Als dit het geval is, kan er water en vocht in uw gevel dringen, en dit kan de poreuze materialen van uw gevel vernielen. U kan op ons rekenen om uw gevel een grondig onderzoek te geven en wij komen met oplossingen om deze schade te herstellen.

Isolatie

Het is niet alleen belangrijk om uw dak te isoleren om de temperatuur in uw woning te houden. Om dit te bekomen moeten uw muren, plafonds en vloeren ook goed geïsoleerd worden. Tegenwoordig kan men iedere vierkante meter van uw woning isoleren. En volgens de wettelijke normen is dit zelfs nodig. Uw huis van dak tot vloer isoleren is een taak voor ons. We geven u de keuze uit verschillende soorten isolatiemateriaal. Heeft u graag materiaal dat uw muren niet te dik maakt? Heeft u liever milieubewuste isolatie. Het is allemaal mogelijk.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Dakwerken Koen De Ruysscher
Grote Ieperstraat  134
B-8560 Wevelgem, Belgium
BTW: BE.0831.629.302
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.