Welkom bij Dakwerken DDS

Over ons


Dakwerken De Schrijver is al 25 jaar dakspecialist. In Erpe-Mere staan we klaar voor uw algemene dakwerken, isolatiewerken en gevelbekleding. Onze 10 vaste werknemers zorgen voor uitstekend vakmanschap.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dakwerken De Schrijver is gespecialiseerd in alles wat met daken te maken heeft. Voor hellende daken en platte daken kan u bij ons terecht.

Daken

We plaatsen hellende daken voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovatiewerken. Ook bij een plat dak zorgen we ervoor dat uw woning wind- en waterdicht blijft. Naast de installatie bieden we enkele extra opties aan voor platte daken. U kan bijvoorbeeld kiezen voor dakkoepels of lichtstraten. Lichtstraten zorgen voor lichtinval in woningen met een plat dak. Ook een dakkoepel kan zorgen voor meer daglicht in huis.

Naast de plaatsing van daken, voeren we ook herstellingen uit.

Gevelbekleding

Om oneffenheden aan de gevel weg te werken, kan u gevelbekleding laten plaatsen. Daarnaast zorgt gevelbekleding dat je woning er als één samenhangend geheel uitziet. Er zijn verschillende materialen om uw gevel te bekleden. U kan kiezen uit:

 • Siliconen
 • Leien of pannen
 • Sidings
 • Staalplaten

Siliconenpleister is waterafstotend en voorkomt beschadigingen zoals krassen. Nog een voordeel is dat het gemakkelijk gecombineerd kan worden met gevelisolatie.

Kleipannen doen niet alleen dienst als dakbedekking, ze kunnen ook functioneren als gevelbekleding. Je kan zelf de isolatiedikte bepalen. De pannen kunnen onregelmatigheden in de ondergrond verbergen.

Sidings kunnen op twee manieren aangebracht worden. Geschrankte gevelplaten overlappen voor een deel. Wanneer je gaat voor een strakker uitzicht, kan je kiezen voor een kliksysteem.

Stalen gevelbekleding valt ook goed te combineren met isolatie. Staal roest vrij snel, daarom is het belangrijk om de platen te lakken of te kiezen voor roestvast staal. Staal verzinken is ook een manier om corrosie te vermijden.

Isolatie

Ook voeren we alle soorten isolatiewerken uit. Om energiekosten te besparen, moet uw woning goed geïsoleerd zijn. Bij dakisolatie werken we meestal met PU-platen met een hoge R-waarde. Dit doen we omdat ze geschikt zijn voor zowel hellende daken als platte daken. Polyurethaan bestaat ook in schuimvorm. Het schuim zorgt niet enkel voor warmte-isolatie, maar ook voor geluidsisolatie. PU-platen hebben echter nog een betere isolatiewaarde dan het schuim. Bovendien zal je dankzij PU-platen nooit last hebben van vocht, schimmel of ongedierte.

Afhankelijk van het type dak is het ook mogelijk om spijkerflensdekens te gebruiken. Voor een spantendak is een spijkerflensdeken het ideale isolatiemateriaal. Spijkerflensdekens bestaan uit twee delen: een isolatielaag van minerale wol of flexibele glaswol en een dampscherm in aluminium. De diktes variëren van 6 tot 22 cm, de breedtes van 35 tot 60 cm en de lengtes van 3,20 meter tot 12 meter. Vanaf 12 cm dikte kom je in aanmerking voor premies.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

natasja  V .

11/04/2020    Idegem


Project : Dakwerken voor een woning in Geraardsbergen
Beoordeling : vriendelijk en correct
Adres
Dakwerken DDS
Rue des Brailles  1
7861 Papignies (Lessine), Belgium
BTW: BE0664580256
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.