Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Daken - Schoorstenen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ontmossen dakenOntmossen daken te KermtEigenaars, hellend pannendak, max. 100m² dakoppervlek, nog nooit gereinigd.
DakwerkenLekkage in zadeldak met leien waardoor er plaaster los komt in kamersEr komt plaaster los in de kamers onder het dak. Er is geen groot lek zichtbaar maar door de vochtinsijpeling weten we wel dat het om een lek gaat. Het dak zelf bestaat uit leien en is in de jaren 60 gezet.
DakwerkenDakwerken voor plat dak van een woning in GrimbergenVervangen van een plat dak. Dit is voor een renovatie van een bestaande woning. Voor de woning waar we nu wonen zal ofwel een nieuw dak geplaatst worden of zullen de dakpannen vervangen worden, de veluxen inclusief. Woning van de jaren 90. Liefst opbellen in de namiddag.
DakwerkenDakwerken (leiendak vervangen door pannendak) woning te DuffelIk wil dakwerken laten uitvoeren voor mijn woning. Een hellend leiendak vernieuwen naar een pannendak, opp. 64m². Het bouwjaar is 1954, de leien zijn van ergens rond 1980.
Contact na 14u tb.
DakwerkenDakwerken voor een bedrijf in AntwerpenKan u mij uw e-mailadres bezorgen? Het betreft alle 32 gebouwen van de ZOO Antwerpen en ik wil graag een document doorsturen met de beschrijving van de werken. Groot project
DakwerkenDakwerken voor een bedrijf in AntwerpenKan u mij uw e-mailadres bezorgen? Het betreft alle 32 gebouwen van de ZOO Antwerpen en ik wil graag een document doorsturen met de beschrijving van de werken. Groot project
DakwerkenDakwerken voor appartement in BlankenbergeIk wil dakwerken laten doen voor mijn appartement. Ik wil het plat dak laten isoleren en EPDM laten leggen. Het gaat om ongeveer 100 m². Bouwjaar voor 1960.
DakwerkenRoofingdak vervangen in AssebroekVoor mijn huis wens een plat roofingdak op de garage van bijna 40 m² te vervangen. Het huis is van de jaren 30.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen voor een houtkachel (Knokke-Heist)Het gaat om een inox schouw van een houtkachel in een veranda. Schouw te vegen, maar ook de aansluiting van de kachel met de schouw nakijken. Momenteel is er rookverlies en een hete muur rond de aansluiting. Het huis is van 2008, het is niet super dringend.
SchoorsteenvegenVogelnest verwijderen uit de schouw | KampenhoutGraag vogelnest ruimen en schouw reinigen. Onze schouw (houtkachel) zit verstopt door een vogelnest (zit +/- 1m diep). De schouw bevindt zich op het hoogste punt van een zadeldak (gebouw met 3 bouwlagen, 3e niveau = dak). Het huis is van jaren 50. Ik ontvang graag prijsoffertes.
Ontmossen dakenOntmossen van een dak voor een woning in MaasmechelenHellend dak met dakpannen . Woning van 1952 maar er is ook een bijbouw van 30 jaar oud, met potelbergpannen. Woning is nooit gereinigd. voorkant met zonnepanelen.
DakwerkenDakwerken voor appartement in KnokkeWe hebben een plat dak met roofing. De dakgoot moet bekleed worden op 2e verdieping in pvc of aluminium in licht grijs, over de volledige lengte van het appartement en over de lengte van straat 18 m dan schuine hoek 3 m en dan de andere straat 10 m.
SchoorsteenvegenSchoorsteen vegen van houtkachel in KortrijkOnze houtkachel is 8 à 10 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt. We zoeken nu een schoorsteenveger. De woning is van de jaren 90.
Ontmossen dakenDak ontmossen in de regio GeetbetsIk wil mijn dak laten ontmossen. Dit is een hellend pannendak met een opp. van 100 m². Het is een vrijstaand huis van 1998.
DakwerkenLek in een roofingdak | WillebroekMijn plat dak van 30 m², bedekt met roofing heeft een lek. Graag bedekken met een nieuwe laag roofing. Het huis is van 1974.
Ontmossen dakenOntmossen van een dak voor een woning in MaasmechelenHellend dak met dakpannen . Woning van 1952 maar er is ook een bijbouw van 30 jaar oud, met potelbergpannen. Woning is nooit gereinigd. voorkant met zonnepanelen.
DakwerkenDakpannen vervangen in WilrijkGraag wil ik mijn dak vervangen en mijn zolder inrichten. Ik wens dakpannen te vervangen en onderdak te plaatsen. Momenteel liggen er dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen. dakpannen van de jaren 50. Maar mogelijks werden ze in de jaren 80 vervangen.
SchoorsteenvegenVogelnesten in de schoorsteen in MeulebekeIk denk dat er vogelnesten in de schoorsteen zitten. Ik hoor veel lawaai tot in mijn dampkap, dus ik zou die nesten willen laten verwijderen en meteen een algemene reiniging laten doen van de schoorsteen.
DakreinigingHellend dak reinigen in WetterenWe willen ons dak laten reinigen. Het gaat om een hellend leiendak, opp. +/- 100 m². Het is een vrijstaand huis van 1967 (dak is van 1998 dus geen asbest).
DakwerkenDakwerken | Lek herstellen en dak isoleren | AalstDit is voor een plat dak van een appartement. Dit is een gemeenschappelijk dak waarlangs er water binnen komt. Ikzelf ben mede-eigenaar. Dit is een gebouw van de jaren 70. Het dak is ooit wel vervangen maar geen idee wanneer dit gebeurd is. Ook moet er isolatie komen.

Meer voorbeelden