Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Daken - Gevels - Schoorstenen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
GevelwerkenGevelreiniging voor een woning in TurnhoutOude rijwoning waarvan de voorgevel zou moeten aangepakt worden. De steen opkuisen en opnieuw voegen. Opbellen vanaf 17/10 .
Gevelwerkengevelwerken te MechelenEigenaars, gevels bestaan uit bakstene, graag bezetten (crepi/pleister/spuitkutk).
DakwerkenLekkage in zadeldak met leien waardoor er plaaster los komt in kamersEr komt plaaster los in de kamers onder het dak. Er is geen groot lek zichtbaar maar door de vochtinsijpeling weten we wel dat het om een lek gaat. Het dak zelf bestaat uit leien en is in de jaren 60 gezet.
DakwerkenDakwerken voor plat dak van een woning in GrimbergenVervangen van een plat dak. Dit is voor een renovatie van een bestaande woning. Voor de woning waar we nu wonen zal ofwel een nieuw dak geplaatst worden of zullen de dakpannen vervangen worden, de veluxen inclusief. Woning van de jaren 90. Liefst opbellen in de namiddag.
DakwerkenDakwerken (leiendak vervangen door pannendak) woning te DuffelIk wil dakwerken laten uitvoeren voor mijn woning. Een hellend leiendak vernieuwen naar een pannendak, opp. 64m². Het bouwjaar is 1954, de leien zijn van ergens rond 1980.
Contact na 14u tb.
DakwerkenDakwerken voor een bedrijf in AntwerpenKan u mij uw e-mailadres bezorgen? Het betreft alle 32 gebouwen van de ZOO Antwerpen en ik wil graag een document doorsturen met de beschrijving van de werken. Groot project
DakwerkenDakwerken voor een bedrijf in AntwerpenKan u mij uw e-mailadres bezorgen? Het betreft alle 32 gebouwen van de ZOO Antwerpen en ik wil graag een document doorsturen met de beschrijving van de werken. Groot project
GevelwerkenGevelwerken voor een woning in DammeIk heb een hoeve gekocht en ben aan het renoveren... er staat nu eens spouwmuur maar de stenen zijn afgrijselijk... zou deze willen verwijderen en crepi met isolatie aan hangen... indien mogelijk de onderste 50 cm met blauwsteen om spatten tegen te gaan.... Gebouw van meer dan 100 jaar oud. Spouwmuur is wel later bijgezet mer daarachter gewone wit geschilderde gevel.
GevelwerkenZijgevel isoleren | ZemstDe zijgevel van onze driegevelwoning dient geïsoleerd te worden, opp. 40 m². Ons huis is van 1936.
DakwerkenDakwerken voor appartement in BlankenbergeIk wil dakwerken laten doen voor mijn appartement. Ik wil het plat dak laten isoleren en EPDM laten leggen. Het gaat om ongeveer 100 m². Bouwjaar voor 1960.
DakwerkenRoofingdak vervangen in AssebroekVoor mijn huis wens een plat roofingdak op de garage van bijna 40 m² te vervangen. Het huis is van de jaren 30.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen voor een houtkachel (Knokke-Heist)Het gaat om een inox schouw van een houtkachel in een veranda. Schouw te vegen, maar ook de aansluiting van de kachel met de schouw nakijken. Momenteel is er rookverlies en een hete muur rond de aansluiting. Het huis is van 2008, het is niet super dringend.
SchoorsteenvegenVogelnest verwijderen uit de schouw | KampenhoutGraag vogelnest ruimen en schouw reinigen. Onze schouw (houtkachel) zit verstopt door een vogelnest (zit +/- 1m diep). De schouw bevindt zich op het hoogste punt van een zadeldak (gebouw met 3 bouwlagen, 3e niveau = dak). Het huis is van jaren 50. Ik ontvang graag prijsoffertes.
GevelwerkenGevel goedkoop laten bezettenTegen ons rijhuis stond een brandweerkazerne die nu is afgebroken. Wij willen die muur nu laten bezetten en eventueel isoleren. We zoeken wel de goedkoopste oplossing aangezien de kans bestaat dat er ooit terug tegen gebouwd wordt.
GevelwerkenGevelisolatie + gevelstrips plaatsenWoning uit 1963, waarbij de gevelsteen moet worden weggehaald om isolatieplaten (12 à 14 cm) te laten plaatsen. Daarna afwerken met gevelstrips. Het gaat om ongeveer 95 m² gaan. Het is een halfopen woning.
GevelwerkenCrepi op gevels plaatsen, bel-etage woning te EdegemWe wonen in een rijhuis, een bel-etage woning. We zoeken een offerte voor het bepleisteren van vrije gevelsteen. Onze spouwmuren zijn reeds geïsoleerd.
Ontmossen dakenOntmossen van een dak voor een woning in MaasmechelenHellend dak met dakpannen . Woning van 1952 maar er is ook een bijbouw van 30 jaar oud, met potelbergpannen. Woning is nooit gereinigd. voorkant met zonnepanelen.
DakwerkenDakwerken voor appartement in KnokkeWe hebben een plat dak met roofing. De dakgoot moet bekleed worden op 2e verdieping in pvc of aluminium in licht grijs, over de volledige lengte van het appartement en over de lengte van straat 18 m dan schuine hoek 3 m en dan de andere straat 10 m.
GevelwerkenGevelwerken: crepi of kurk | ZwijndrechtWe willen het plaatsen van crepi, kurk of andere mogelijkheden vergelijken. Dit is voor een halfopen bebouwing, uitgevoerd in normale gevelsteen met enkele stukken natuursteen. Hier is een spouwmuur die, voor zover ik weet, niet geïsoleerd is. Liefst afspraak in het weekend of na de kantooruren.
SchoorsteenvegenSchoorsteen vegen van houtkachel in KortrijkOnze houtkachel is 8 à 10 jaar geleden voor het laatst schoongemaakt. We zoeken nu een schoorsteenveger. De woning is van de jaren 90.

Meer voorbeelden