Offerteaanvraag:
Dak isoleren | Appartementsgebouw te Boechout

Het dak ( +- 80 m²) van ons appartementsgebouw ( 2 verdiepingen ) wensen we graag te isoleren. Een isolatielaag van ongeveer 14 cm minerale wol werd ons geadviseerd. Bovenop de bestaande dakconstructie kan een nieuwe laag met dampscherm, isolatie en dakbedekking aangebracht worden. Het gebouw is van 1969 en heeft nog de originele roofing.

2530 (Antwerpen)

Zoektermen:  14 cm minerale wol dak isoleren boechout dakisolatie dampscherm

Op zoek naar een leverancier?

Voorbeelden van recente aanvragen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

West-Vlaanderen

Omschrijving: Vervanging bestaande plastic dakgoten vooraan en achteraan huis. Breedte huis (dakgoot) 8M, vooraan openbare weg werk hoogte vooraan +/- 10m, achteraan ongeveer de helft van hoogte vanaf plat dak.

Lees meer

West-Vlaanderen

We hebben een lekkend dak en zoeken een dakwerker om de oorzaak vinden en te herstellen. We denken dat dakgoot lekt. Plaatselijke lekken. Oud huis. Dak eerste verdieping. Je kan bij ons komen kijken binnen.

Lees meer

Oost-Vlaanderen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken we hebben een huis aangekocht in Merelbeke dat moet worden gerenoveerd. Een van de werken die moet worden uitgevoerd is het vervangen van het dak. De oppervlakte van het dak is ongeveer 55-60...

Lees meer