Welkom bij Crossbow Coffee

Over ons


Ben je op zoek naar een distributeur van koffiemachines voor je bedrijf? Dan ben je bij Crossbow Coffee alvast aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in koffiemachines en alles wat daarbij komt kijken.

Onze firma heeft z’n vestiging in Veenendaal in Nederland en we bedienen elke regio in België. Dankzij meer dan 6 jaar ervaring in de branche mogen we wel stellen dat we geschikt zijn om de koffiemachine eruit te pikken die jou op het lijf geschreven is.

In staat zijn om de juiste koffiemachine(s) aan de man te brengen, vereist enige voorkennis. Daarom is het belangrijk dat iedereen die bij ons in dienst treedt eerst de juiste opleiding gevolgd heeft en ook de een minimum aan ervaring kan voorleggen.

Op die manier verzekeren we onszelf ervan dat we steeds de juiste keuze maken en dat de klant een tevreden gevoel overhoudt aan onze geleverde diensten.

Vraag je je af welke koffiemachine het best bij jou en je bedrijf past? Doe dan zeker de test op onze website. Aan de hand van 5 eenvoudige vragen kom je het antwoord meteen te weten. Aansluitend helpen wij je met alle plezier verder in de zoektocht naar de koffieautomaat op maat.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan tien jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Dankzij z’n vele deugden en onevenaarbare smaak is koffie een van de meest populaire dranken ter wereld. Daar zijn we ons bij Crossbow Coffee ten volle van bewust. Daarom bieden we je de best mogelijke producten voor je bedrijf aan, zodat jij en al je medewerkers optimaal kunnen genieten.

Niet alleen de smaak van de koffie, maar ook het design van de machine speelt een doorslaggevende rol in jouw keuze. We hebben meer dan 30 verschillende modellen opgesteld staan in onze showroom. Zo zijn we er zeker van dat we aan ieders wensen en noden voldoen.

We bieden 3 verschillende types van koffiemachines aan, verkrijgbaar in verschillende maten en afgestemd op ieders budget:

 • Instant koffiemachines: de koffie kost je minder per kopje en behoudt z’n kwaliteit
 • Koffiemachines met verse bonen: dit resulteert in een robuustere koffie in espresso-stijl
 • Gemalen koffiemachines: voor “vers gezette” koffies, zeer eenvoudig en snel in gebruik

Ons team van professionals zet zich permanent in om je het beste advies voor je bedrijf te geven. Om de laatste twijfels bij je weg te nemen en je definitief over de streep te trekken, kan je de machines een hele week gratis uittesten om zo persoonlijk vast te stellen of ze je daadwerkelijk bevallen.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Crossbow Coffee
Electronenstraat 6 
3903 Kj Veenendaal, Netherlands
BTW: 0082.37.153.B01
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.