Welkom bij Cristian Calugar

Over ons


Wordt je geconfronteerd met vochtproblemen en wil je hier stante pede komaf mee maken? Dan is het in elk geval geen slecht idee om hiervoor te rade te gaan bij Cristian Calugar, de specialist in vochtbestrijding! Onze onderneming is gelegen in Poperinge en de volledige regio West-Vlaanderen kan een beroep doen op onze diensten. In 2015 zag ons bedrijf het levenslicht, waardoor we in de tussentijd de noodzakelijke ervaring in het vak hebben weten vergaren om uit te groeien tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Bij Cristian Calugar dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We trachten te allen tijde een goede verstandhouding uit te bouwen met elke klant en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om deze aspiraties een duwtje in de goede richting te geven, besloten we om uitsluitend personeel in dienst te nemen dat de juiste opleiding gevolgd heeft en kan teruggrijpen naar een minimum aan ervaring. Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we steeds up to date zijn als het aankomt op nieuwe technieken en recente ontwikkelingen en we bijgevolg onze diensten nog meer op punt kunnen stellen.

Ben je na het lezen van bovenstaande info grotendeels overtuigd van onze diensten, maar toch nog niet helemaal? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze vochtexperts staan te popelen om samen met jou op zoek te gaan naar de oplossing op maat die finaal het beoogde resultaat met zich meebrengt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Als er vochtproblemen op je pad komen ben je bij Cristian Calugar zonder enige twijfel aan het juiste adres, aangezien we gespecialiseerd zijn in zaken die betrekking hebben op vochtbestrijding. Onze diensten gaan steevast gepaard met:

 • Materialen van de beste kwaliteit
 • Een snel en efficiënt tempo
 • Eerlijke prijstarieven

Wij garanderen je met andere woorden kwalitatief werk aan schappelijke prijzen. We vinden het belangrijk om onze diensten aan iedereen aan te kunnen bieden zonder dit helemaal te laten afhangen van budget.

Tot slot geven we nog een ultieme tip mee: grijp eventuele vochtproblemen meteen bij de keel alvorens ze je woning en je gezondheid beginnen aan te tasten!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Cristian Calugar
Veurnestraat 88 
B-8970 Poperinge, Belgium
BTW: 0640882166
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.